Te azonnal be tudod azonosítani, hogy melyik országé az autójelzés?

GettyImages-813163624

Szűkebb környezetünkben, az otthonunk és a munkahelyünk, a nevelési-oktatási intézmények között ingázva, alapvetően a H betű virít az autók hátulján, a rendszám bal oldalán, de előfordul, hogy látóterünkbe kerül egy másik autójelzés. Te rögtön be tudod azonosítani az adott országot?

Ha autós utazásra indulunk, főleg, ha elhagyjuk az ország határait, de akár egy jókora dugóban ülve, nagyobb merítést szemlélve magunk előtt, biztos, hogy a sok H betű mellett valami mást is látunk: A, RO, UA, B, CH, SK, HR, UK, bármi. Te tudod, hogy melyik autójelzés melyik országot takarja? Kvízünkből kiderül. Az értékelésért gurulj lejjebb!

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Értékelés:

0–4 pont: Azért az nem mindegy, hogy egy I vagy egy GB/UK jelzésű autó próbál a közelünkben lavírozni, szóval érdemes tájékozódni!

5–7 pont: A legfontosabbak megvannak, nagy meglepetés nem érhet, de nem árt még több autójelzést megismerni.

8–10 pont: Ez igen, gratulálunk! Ha a forgalomban ücsörögve szerezted meg a tudást, akkor reméljük, a STOP betűkre is ugyanilyen hangsúlyt fektettél.

Megjelent az új Dívány-könyv!

Őszi bekuckózós olvasáshoz tökéletes választás ez a kötet, hisz 42 izgalmas emberi történetet tartalmaz a múlt századból. Régen vajon tényleg minden jobb volt?

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra