Magára haragította követőit a milliomos: ez az ok áll a háttérben

GettyImages-520902572

Egy ausztrál milliomost kegyetlenséggel vádolnak a követői, amiért élő halakkal eteti a 24 köbméteres tartályban élő cápáit.

Az ausztrál milliomos összesen tizenegy cápát tart egy 6 méter hosszú, 2 méter széles és 2 méter mély beltéri akváriumban, köztük két fehéruszonyú szirtcápát és egy feketefoltos cápát, amelyek akár kétméteresre is megnőhetnek. A Sydney-ben élő férfi 550 000 dollárért vásárolta a szobányi méretű akváriumot, de a követői szerint túl kicsi a hely a cápák számára, ráadásul a közösségi médiában közzétett videóin jól látható, amint élő halakkal eteti a cápáit.

„Akik azt mondják, felelőtlen vagyok, biztosan vegánok vagy vegetáriánusok. Pedig a gyorséttermekben vásárolt hamburgerhús-pogácsa is egykor élő, lélegző állat volt” – véli a férfi. „A nézettséget a gyűlölködők adják. Ha valami olyasmit csinálok, ami helyes, az unalmas az emberek számára” – tette hozzá.

A videók között látható, amint a Rambo nevű cápa felfalja a neki bedobott halat, egy másik videón pedig – amit eddig 2,4 millióan tekintettek meg – több hal látható, amint megpróbálnak elmenekülni az akváriumban nyüzsgő cápák elől. A felháborodott internetezők állatkínzással vádolják, és egy nagyobb akvárium vásárlására biztatják, ha már nem tud lemondani bizarr hobbijáról.

Megjelent az új Dívány-könyv!

Őszi bekuckózós olvasáshoz tökéletes választás ez a kötet, hisz 42 izgalmas emberi történetet tartalmaz a múlt századból. Régen vajon tényleg minden jobb volt?

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra