Magára haragította követőit a milliomos: ez az ok áll a háttérben

GettyImages-520902572

Egy ausztrál milliomost kegyetlenséggel vádolnak a követői, amiért élő halakkal eteti a 24 köbméteres tartályban élő cápáit.

Az ausztrál milliomos összesen tizenegy cápát tart egy 6 méter hosszú, 2 méter széles és 2 méter mély beltéri akváriumban, köztük két fehéruszonyú szirtcápát és egy feketefoltos cápát, amelyek akár kétméteresre is megnőhetnek. A Sydney-ben élő férfi 550 000 dollárért vásárolta a szobányi méretű akváriumot, de a követői szerint túl kicsi a hely a cápák számára, ráadásul a közösségi médiában közzétett videóin jól látható, amint élő halakkal eteti a cápáit.

„Akik azt mondják, felelőtlen vagyok, biztosan vegánok vagy vegetáriánusok. Pedig a gyorséttermekben vásárolt hamburgerhús-pogácsa is egykor élő, lélegző állat volt” – véli a férfi. „A nézettséget a gyűlölködők adják. Ha valami olyasmit csinálok, ami helyes, az unalmas az emberek számára” – tette hozzá.

A videók között látható, amint a Rambo nevű cápa felfalja a neki bedobott halat, egy másik videón pedig – amit eddig 2,4 millióan tekintettek meg – több hal látható, amint megpróbálnak elmenekülni az akváriumban nyüzsgő cápák elől. A felháborodott internetezők állatkínzással vádolják, és egy nagyobb akvárium vásárlására biztatják, ha már nem tud lemondani bizarr hobbijáról.

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra