Tudod, hol van Magyarország közepe?

GettyImages-1061681988

Bár már egészen fiatal korunk óta tanulunk Magyarországról, korántsem biztos, hogy mindent tudunk is róla. Vagy mégis? Kvízünkben most kiderítheted, hányadán állsz a hazai földrajzzal.

Fejtörőnkben ezúttal arra vagyunk kíváncsiak, hogy mennyire ismered Magyarország legjeit. Lássuk, vajon tíz kérdésből hányra tudod a helyes választ! Kezdjük!

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Az értékelésért görgess lejjebb!

Értékelés:

0–4 pont: Valld be, te sokkal jobban szeretted az irodalmat, és a házi könyvtáradat sem duzzasztottad fel sem atlasszal, sem földrajzi könyvekkel! Sebaj, sosem késő megtanulni ezeket.

5–7 pont: Bár sok mindent tudsz Magyarországról, de azért még vannak homályos foltok. Ha nyitott vagy hazánk földrajzára, akkor érdemes jobban beleásnod magad, ezernyi érdekességre bukkanhatsz.

8–10 pont: Gyönyörű eredmény! Le sem tagadhatod, hogy igazi földrajztudor vagy. Vajon ugyanilyen jól sikerülne a Magyarország legmagasabb épületeiből összeállított kvízünk is?

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye.

Regisztrálj az ingyenes rendezvényre!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Ezt olvastad már?

Érdekességek