Kvíz a Négyszögletű Kerek Erdőtől a Maszat-hegyig: Ki írta a népszerű magyar mesét?

Gyerekkorunk kedvenc mesehőseit – Frakkot, Süsüt vagy éppen Lúdas Matyit– sosem fogjuk elfelejteni. De mi a helyzet a köréjük szőtt történetek íróival? Emlékszel még rájuk is?

Gyerekként nem sokat törődtünk azzal, hogy ki írta a mesét, amit minden este hallani akartunk. Egyedül az érdekelt, hogy megtudjuk, hogyan folytatódik hősünk története, vagy hogy újra átélhessük a legizgalmasabb vagy éppen legviccesebb részeket. Szülőként azonban már más a helyzet, főleg, ha megpróbálunk levadászni egy-egy könyvritkaságot. 

Kvízünkben arra vagyunk kíváncsiak, vajon te tudod-e, hogy ki írta a népszerű magyar meséket? 

Minden kérdés megválaszolására 60 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Megjelent Mentes Anyu legújabb szakácskönyve!

 

„Inzulinrezisztenseknek és mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás. Ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. 
Legújabb szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper könnyű, mentes fogás. A receptek nemcsak kipróbáltak, de minden étel tápértéke (kalória, szénhidrát, zsír, fehérje) pontosan, adagokra ki van számolva.

Mentes Anyu szakácskönyve 2 ide kattintva már rendelhető!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra