500 milliárd forint feletti összegre nő a főnyeremény a következő lottóhúzásra

GettyImages-1245804526

Április 18-a óta duzzad a jackpot összege. Ekkor nyerték meg utoljára a főnyereményt, s mivel a most pénteki sorsoláson sem vitte el senki a már akkorra is felfoghatatlanul nagyra nőtt összeget az amerikai Mega Millions nevű játékon, így a keddi sorsolásra történelmi magasságokba emelkedik a fődíj. 1,55 milliárd USA-dollár körüli rekordfőnyeremény reménye tartja lázban a lottózókat.

Az Amerikai Egyesült Államok 45 államában, Washington DC-ben és a Virgin-szigeteken játsszák azt a játékot, melynek eddigi rekordfőnyereményét 2018-ban Dél-Karolinában vihette haza egy szerencsés szerencsejátékos. Az akkori összeg 1,537 milliárd dollár volt. A kedden esedékes, következő húzásra ezt is túlszárnyalni látszik a várható fődíj, mely átszámítva akár a kimondhatatlan 530 milliárd forintot is meghaladhatja.

Az amerikai lottózás történetének harmadik legnagyobb főnyereményévé nőtte ki magát az augusztus 8-i sorsoláson elvihető jackpot. Ezt mindössze 2016-ban tudta felülmúlni egy 1,586 milliárd USA-dolláros Powerball-fődíj, majd később, a minden idők legelképesztőbb, 2,04 milliárd USA-dolláros főnyereménye 2022-ben.

Ezzel a játékkal pár napon belül valaki rekord-lottónyereményre tehet szert
Ezzel a játékkal pár napon belül valaki rekord-lottónyereményre tehet szertDrew Angerer / Getty Images Hungary

A Mega Millions legutóbb megnyert jackpotja egy New York-i zsebben landolt, s „mindössze” 20 millió USA-dollárra rúgott. Nem csoda, hogy nem tudott gigantikus összegre halmozódni, hiszen, szintén New Yorkban, közvetlenül előtte, azaz négy nappal korábban, április 14-én, valaki ugyancsak elvitte a jackpotot. Az akkor megnyert, szabad szemmel ugyan jól látható 483 millió USA-dollár, a kedden várható főnyereménynek még így is csupán szerény előfutára, „távoli rokona” marad.

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra