Kvíz: Te tudod, mely nevezetesség melyik nagyvárosban található? Ma van az idegenvezetők világnapja

GettyImages-689413726
Berényi Bianka

Barangoljunk együtt a világ nevezetességeinél, és gyűjtsünk magunkba még több információt róluk. Az idegenvezetők világnapja alkalmából teszteld a tudásod!

Ma van az idegenvezetők világnapja, így ebből az alkalomból egy kis világ körüli utazásra hívunk. A világ különböző tájain barangolva gyűjtöttünk össze érdekességeket, látványosságokat, nevezetességeket, neked már csak ki kell találnod a hozzájuk kapcsolódó kérdésekre a helyes választ. Ha nem is jutottál el nyaralni már régóta, most letesztelheted a tudásod, és megtudhatod, milyen idegenvezető lennél. 

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

0–3 pont: Biztosan régen utaztál már, és a kvíz szerint eléggé meg is kopott a tudásod a nevezetességekről. Talán itt lenne az ideje egy kis utazásnak.

4–6 pont: Egész szép pontszámot értél el a teszten, de azért még van mire gyúrni. 

7–8 pont: Te biztos sokat pakolod a bőröndöd, járvány ide vagy oda. Rutinos utazónak tűnsz, aki figyel is a nevezetességekre, nem csak nézi őket. 

9–10 pont: Gratulálunk! Nagyon szép eredmény, igazi világutazó lehetsz! 

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra