Kvíz: Te tudod, mely nevezetesség melyik nagyvárosban található? Ma van az idegenvezetők világnapja

GettyImages-689413726
Berényi Bianka

Barangoljunk együtt a világ nevezetességeinél, és gyűjtsünk magunkba még több információt róluk. Az idegenvezetők világnapja alkalmából teszteld a tudásod!

Ma van az idegenvezetők világnapja, így ebből az alkalomból egy kis világ körüli utazásra hívunk. A világ különböző tájain barangolva gyűjtöttünk össze érdekességeket, látványosságokat, nevezetességeket, neked már csak ki kell találnod a hozzájuk kapcsolódó kérdésekre a helyes választ. Ha nem is jutottál el nyaralni már régóta, most letesztelheted a tudásod, és megtudhatod, milyen idegenvezető lennél. 

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

0–3 pont: Biztosan régen utaztál már, és a kvíz szerint eléggé meg is kopott a tudásod a nevezetességekről. Talán itt lenne az ideje egy kis utazásnak.

4–6 pont: Egész szép pontszámot értél el a teszten, de azért még van mire gyúrni. 

7–8 pont: Te biztos sokat pakolod a bőröndöd, járvány ide vagy oda. Rutinos utazónak tűnsz, aki figyel is a nevezetességekre, nem csak nézi őket. 

9–10 pont: Gratulálunk! Nagyon szép eredmény, igazi világutazó lehetsz! 

Mentes Anyu szakácskönyvek

 

„A kevesebb több. A mentes jobb."

 

Nemes Dóra újságíró, a Mentes Anyu márka és közösség megálmodója, de mindenekelőtt kétgyerekes anyuka. Szakácskönyveiben kipróbált recepteket válogatott össze, amelyek az inzulinrezisztensek, cukorbetegek, vagy életmódváltók étrendjébe passzolnak.

A könyvekbe most betekintést nyerhetsz. 
Amit az online lapozgatóban megtalálsz:

  • Tartalomjegyzék
  • Előszó
  • Részlet Étrendem - Szarka Dorottya dietetikus kisokosából
  • + 1 recept is!

Mentes Anyu szakácskönyve 1+2 kedvező áron online rendelhető!

 

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra