Te tudod, melyik telefonos applikáció mire való?

GettyImages-606916257
Berényi Bianka

A telefonos applikációknak se szeri, se száma, és továbbra is gomba módra szaporodnak ezek az alkalmazások. Ma már tényleg szinte mindenre létezik egy app, megkönnyítve ezzel a mindennapokat. Te felismered, melyik mire való?

Az appok sokszor képesek segíteni az életünket, legyen szó utazásról, nyelvtanulásról, ismerkedésről, tájékozódásról vagy éppen főzésről. Legtöbbjük ingyenes vagy minimális költségű, így valóban sok előnyük van. Aki ma okostelefonnal rendelkezik (ki nem?), annak bizonyára jó pár applikáció le van töltve a mobiljára. Na de nézzük gyorstalpaló kvízünket, amelynek segítségével te is tesztelheted, hogy mennyire vagy otthon az appok világában. Aztán töltse ki a kvízt az egész család, így hátha taníthatsz valami újat a nagyinak is! 

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Az értékelésért görgesd lejjebb.

0–3 pont: Lehet, hogy véletlenül nyomtál félre ilyen sokszor?

4–6 pont: Te valószínűleg nem vagy óriási rajongója a mobiltelefonoknak, és az alapfunkciókon kívül (telefonálás, sms) nem használod őket olyan sok dologra.

7–8 pont: Nem rossz! Épp csak egy hajszál választott el a hibátlan vagy majdnem hibátlan eredménytől. 

9–10 pont: Gratulálunk! Te valószínűleg azok közé tartozol, akiknek a telefon mindig a közelében van, és bizonyára aktív felhasználója is lehetsz ezeknek az appoknak. 

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra