Te tudod, melyik telefonos applikáció mire való?

GettyImages-606916257
Berényi Bianka

A telefonos applikációknak se szeri, se száma, és továbbra is gomba módra szaporodnak ezek az alkalmazások. Ma már tényleg szinte mindenre létezik egy app, megkönnyítve ezzel a mindennapokat. Te felismered, melyik mire való?

Az appok sokszor képesek segíteni az életünket, legyen szó utazásról, nyelvtanulásról, ismerkedésről, tájékozódásról vagy éppen főzésről. Legtöbbjük ingyenes vagy minimális költségű, így valóban sok előnyük van. Aki ma okostelefonnal rendelkezik (ki nem?), annak bizonyára jó pár applikáció le van töltve a mobiljára. Na de nézzük gyorstalpaló kvízünket, amelynek segítségével te is tesztelheted, hogy mennyire vagy otthon az appok világában. Aztán töltse ki a kvízt az egész család, így hátha taníthatsz valami újat a nagyinak is! 

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Az értékelésért görgesd lejjebb.

0–3 pont: Lehet, hogy véletlenül nyomtál félre ilyen sokszor?

4–6 pont: Te valószínűleg nem vagy óriási rajongója a mobiltelefonoknak, és az alapfunkciókon kívül (telefonálás, sms) nem használod őket olyan sok dologra.

7–8 pont: Nem rossz! Épp csak egy hajszál választott el a hibátlan vagy majdnem hibátlan eredménytől. 

9–10 pont: Gratulálunk! Te valószínűleg azok közé tartozol, akiknek a telefon mindig a közelében van, és bizonyára aktív felhasználója is lehetsz ezeknek az appoknak. 

Mentes Anyu szakácskönyvek

 

„A kevesebb több. A mentes jobb."

 

Nemes Dóra újságíró, a Mentes Anyu márka és közösség megálmodója, de mindenekelőtt kétgyerekes anyuka. Szakácskönyveiben kipróbált recepteket válogatott össze, amelyek az inzulinrezisztensek, cukorbetegek, vagy életmódváltók étrendjébe passzolnak.

A könyvekbe most betekintést nyerhetsz. 
Amit az online lapozgatóban megtalálsz:

  • Tartalomjegyzék
  • Előszó
  • Részlet Étrendem - Szarka Dorottya dietetikus kisokosából
  • + 1 recept is!

Mentes Anyu szakácskönyve 1+2 kedvező áron online rendelhető!

 

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra