Kim Cattral, mindenki szent Samanthája visszatér a sitcomok világába

GettyImages-1228929879

A Szex és New York 65 éves legendája és dívája egyben, úgy döntött, csatlakozik Hilary Duffhoz az Így jártam anyátokkal című sorozat folytatásában, aminek a címe nem más lesz, mint az Így jártam apátokkal.

Cattrall Duff karakterének, azaz Sophie-nak az idősebb változatát fogja játszani. A sorozatban – Az így jártam anyátokkal mintájára – Sophie elmeséli fiának, hogy hogyan találkozott az édesapjával, nagyjából, ahogy Ted Mosby elmeséli a fiának, hogy hogyan találkozott az anyukájukkal.

Sophie története egyébként 2021-ben játszódik, miközben ő és cimborái próbálják megtalálni helyüket az élet útvesztőjében.

A baráti társaságba Jesse (Chris Lowell), Valentina (Francia Raisa), Charlie (Tom Ainsley), Ellen (Tien Tran) és Sid (Suraj Sharma) tartozik.

Az Így jártam anyátokkal 2005 és 2014 között futott a CBS-en, és szerepelt benne Neil Patrick Harris, Cobie Smulders, Jason Segel és Alyson Hannigan is. Hogy a premier mikor lesz, egyelőre nem lehet tudni – adta hírül a New York Post.

GettyImages-1228929823
Fox / Getty Images Hungary

Cattrall legutóbb a Filthy Rich és a Tell Me A Story című drámasorozatban volt látható, arról pedig valószínűleg már mindenki értesült, hogy nem tért vissza a Szex és New York forgatásához, amelyet egyébként a jövő hónapban mutatnak be. Kim Cattrall alakította a pimasz, szexmániás Samantha Jonest.

Helyette Nicole Ari Parker csatlakozik a már jól ismert karakterekhez, Carrie-hez, Mirandához, és Charlotte-hoz.

Az 51 éves nő októberben bevallotta, hogy a sorozat rajongói kiabálták vele, amiért látszólag leváltotta Cattrallt. Amikor először kiderült, hogy lecserélem Samantha karakterét – ami egyáltalán nem igaz, ezért kérem, írja meg –, kiabáltak velem – mondta a The Hollywood Reporternek.

Olyan helyeken fényképeztek le engem, ahol soha nem szabadna fotózni – tette hozzá. A rajongók nagyon izgatottak, sőt, még annál is több, amit csinálnak. Volt némi fogalmam a rajongásról, de úgy tűnik, nem mértem fel ennek eléggé az erejét – fogalmazott akkor Nicole Ari Parker.

Oszd meg másokkal is!
Mustra