Hogyan és hol közlekedhetsz szabályosan kerékpárral?

kerekparozas-budapest-kerekpar

A kerékpározásnak számos előnye van. Egyrészt kiváló sporttevékenység, másrészt olyan közlekedési eszköz, mellyel egyáltalán nem szennyezzük a környezetet. A biztonságos közlekedés érdekében azonban nem árt, ha pontosan tudjuk, milyen szabályokat kell betartani biciklizés közben.

Neked is a bringázás az egyik kedvenc kikapcsolódásod? És mit gondolsz, helyesen teszed, ha a buszsávot használod, ha gyorsabban szeretnél haladni a városi forgalomban? És vajon azt tudod, hogy mennyi a megengedett sebesség, amivel haladhatsz a kerékpárúton? Töltsd ki kvízünket, és tedd próbára tudásodat! 

A biztonságos közlekedés érdekében jó tudni, milyen szabályokat kell betartani biciklizés közben.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Az értékelésért görgess lejjebb!

Értékelés:

0–4: Ezt a kérdéssort most nem úgy sikerült megválaszolni, ahogy szeretted volna. Semmiképpen ne keseredj el, inkább lapozz át egy KRESZ-könyvet, és tanuld meg a kerékpározásra vonatkozó szabályokat. 

5–7: Te is és a veled együtt közlekedők is biztonságban érezhetik magukat. Mindenesetre a hiányosságaidat igyekezz mihamarabb bepótolni, hogy amit most elméletben nem tudtál, az a gyakorlatban már ne okozzon gondot.

8–10: Gratulálunk! Naprakész és pontos KRESZ-tudásod van kerékpározásból is. 

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra