Így mentheted meg képeid: pár hét, és megszűnik az alig ismert szolgáltatás

GettyImages-1430317544

Már megszűnt szolgáltatásainak vagy alkalmazásainak használata esetén az elküldött képeket és videókat a Google Album Archívumba mentette el: a szolgáltatás július 19-én megszűnik.

Ha használtad annak idején a Google Plust, esetleg küldtél üzeneteket és képeket a Hangoutsban, neked is lehetnek olyan fotóid és videóid, amelyeket a Google automatikusan elmentett a Google Album Archívumba. A Google Plus és a Hangouts már elérhetők, és az Album Archívum sem lesz már velünk sokáig: ezt kell tudnod most a szolgáltatással kapcsolatosan!

Ha megmentenéd rég elküldött és talán már el is feledett képeid és videóid, a Google Takeout segít: a linkre kattintva csak azt kell ellenőrizned, hogy az Album Archívum melletti dobozt kipipáld. 

Ha küldtél képeket a Google egyes szolgáltatásaival, érdemes élned a lehetőséggel, és most elmenteni azokat
Ha küldtél képeket a Google egyes szolgáltatásaival, érdemes élned a lehetőséggel, és most elmenteni azokatHinterhaus Productions / Getty Images Hungary

Ha ez megtörtént, kattints a következő lépés gombra. Ekkor el kell döntened, hogy tömörített fájl képében e-mailben küldje el neked a képeket és videókat, vagy feltöltse azokat a Google Drive-ra vagy más hasonló szolgáltatásba.

A képek tömörítése vagy feltöltése perceket, órákat vagy nagy mennyiségű adat esetében napokat is igénybe vehet. Ennyi az egész, és máris megmentetted régi fotóidat és videóidat. 

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra