Ezzel sikerült a királynő bizalmát elnyernie Kate Middletonnak

GettyImages-1347132418

Kate Middletont a szakértők csak biztos kézként emlegetik.

Kate Middleton teljes mértékben kivívta a királynő bizalmát az egyik királyi szakértő szerint. A Majesty magazin ügyvezető szerkesztője, Joe Little úgy véli, a királynő biztos kézként tekinti Kate-re, aki segít a monarchia jövőjének irányításában.

A királynő nagy bizonyosságot adott a fentebbi kijelentéseknek a bizalomról, amikor Kate-nek a királyi család rendjét adta, amit csak a királyi család azon női tagjai kapnak, akikről úgy vélik, hogy nagyban segítik a királynő munkáját.

Ez a bizalom persze nagy dolog, hiszen a királynő tudja, hogy Kate az elkövetkező években egyre fontosabb szerepet tölt majd be a monarchiában – írja a Womenshealth.

„A királynő nagyon bízik a leendő walesi hercegben és hercegnőben, idővel Vilmos királynak és Katalin királynénak hívják majd őket” – fogalmazott Joe Little.

De hogyan került Kate a királynő legmegbízhatóbb belső körébe? Azáltal, hogy csapatjátékosnak számít a királyi családban.

Kate nagyon fokozatosan haladt – magyarázta Little. Időnként megjelent, de az első néhány évben valóban Vilmos felesége volt, nem pedig a királyi család dolgozó tagja – tette hozzá. Beszélt arról is, hogy amikor Kate több feladatot és projektet vállalt, megválogatta, hogy hova összpontosította figyelmét, ami Little szerint szintén segített neki boldogulni a királyi életben.

Kate megtalálta saját helyét a királyi családban – mondta Little. Kiemelte, hogy emellett olyan dolgokra összpontosít, amelyek sokat jelentenek számára, és úgy érzi, hogy tud adni valamit a jótékonysági szervezeteknek. Megjegyezte, ráadásul mindezt nagyszerű módon teszi.

Mindezt még azzal a ténnyel egészítette ki, hogy szerinte Kate „ragaszkodik a hagyományokhoz”, miközben felismeri, hogy „a modern királyi családnak fejlődnie kell”, és nyilvánvalóan megtalálja  a szerepét, akiben a királynő valóban megbízhat.

Oszd meg másokkal is!
Mustra