Kvíz: Hány évig várt a trónra III. Károly király?

GettyImages-1572931547
Vermes Nikolett

A brit király élete egészen a koronázásig édesanyja árnyékában telt. Erzsébet királyné távozásával azonban minden megváltozott. De vajon elég jól ismerjük az új uralkodót? Most kiderül.

Minden bizonnyal már az egész királyi udvar megszokta és megismerte III. Károly brit király napirendjét, kedvenc ételeit, és mindent, ami vele kapcsolatos. Azonban a palota zárt falain kívül kevesen ismerik a férfit, aki minden idők leghosszabb ideig uralkodó királynéja után következett a trónörökösök sorában. 

Minden kérdés megválaszolására 30 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Az értékekésért görgess lejjebb!

Értékelés: 

0–3 pont: Bizonyára tisztában vagy vele, hogy milyen emberek állnak a világ vezetői között, de a királyról keveset tudsz.  

4–6 pont: Nem rossz, de úgy fest, hogy csak akkor figyelsz a brit királyi családra, ha valamilyen rendkívüli esemény történik. 

7–8 pont: Majdnem tökéletes eredmény, te valóban naprakész vagy királyi családdal kapcsolatban! De Károly királyt még nem ismered tökéletesen. 

9–10 pont: Gratulálunk, pontos vagy, akár egy jó uralkodó! 

Oszd meg másokkal is!
Mustra