Online aukción az állami gondozottak designerekkel készített ruhái

UNICEF8239

Idén minden bevételével a traumát átélt gyerekeket támogatja a kibővült UNICEF Pop-Up Store & More. A szeptember 20–25. között, több mint harminc különleges divattételt felsorakoztató online aukcióval induló, UNICEF Magyarország és a Világszép Alapítvány összefogásában létrejött eseménysorozat ezúttal szakmai előadásokkal és adománygyűjtő vacsorával is kiegészül.

Az állami gondoskodásban élő, hátrányos helyzetű gyerekek által készített ruhadarabokra is lehet majd licitálni.

Online aukció és gardróbvásár

Nagyon kedvező áron, online lehet majd licitálni a legexkluzívabb, legkülönlegesebb, sőt ritkaságoknak számító designerruhákra és kiegészítőkre a Pop-Up Store jótékonysági aukción, amely 2023. szeptember 20-án 18 órakor indul és szeptember 25-én 18:30-kor zárul. A licit az UNICEF Facebook-oldalán található albumban, hozzászólások formájában zajlik majd.
A szervezők idén is felkérték a hazai divatszakma és az üzleti és közélet ismert szereplőit, hogy felajánlásaikkal csatlakozzanak a kezdeményezéshez, így a designer női ruhák és kiegészítők mellett márkás férfi- és gyermekruhák, kiegészítők, sportruházat is várja majd az érdeklődőket a belvárosi H&M Showroomban szeptember 29-én és 30-án.
A kezdeményezés korábbi nagyköveteihez, Mihalik Enikő szupermodellhez és Blaskó Nikoletthez ezúttal Orvos-Tóth Noémi klinikai szakpszichológus is csatlakozik, aki a pódiumbeszélgetéseket vezeti majd többek között Kadarkai Endrével, Tóth Verával, Kovács András Péterrel és Kafiya Said Mahdival.

A kezdeményezés korábbi nagyköveteihez Orvos-Tóth Noémi klinikai szakpszichológus (jobbról) is csatlakozott
A kezdeményezés korábbi nagyköveteihez Orvos-Tóth Noémi klinikai szakpszichológus (jobbról) is csatlakozottPejkó Gergő

Összefognak a gyerekekért

Az UNICEF Magyarország kampányához idén az a hazai állami gondoskodásban nevelkedő gyerekeket támogató Világszép Alapítvány is csatlakozott, amely több mint tíz éve áll a szüleit nélkülöző gyerekek mellett. A programjaik célja, hogy a fiatalok az otthontalanság ellenére is érezhessék, hogy ők is szeretetre méltóak, van helyük a világban, és vannak lehetőségeik az életben. Az összefogás keretében Áron Eszter, Szegedi Kata és Daubner Anna hazai designerek is tartottak egy-egy workshopot a hátrányos helyzetű fiatalok számára, ahol közösen terveztek és készítettek egy-egy különleges ruhadarabot, amelyekre ugyancsak az online aukción lehet licitálni.

Megjelent az új Dívány-könyv!

Őszi bekuckózós olvasáshoz tökéletes választás ez a kötet, hisz 42 izgalmas emberi történetet tartalmaz a múlt századból. Régen vajon tényleg minden jobb volt?

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra