Tudod, hol vannak ezek a nagyon híres múzeumok?

GettyImages-1209711743

Mona Lisáért a Louvre-ba kell menni, Paul Gauguin műveiért jobbára az Orsay-ba, El Grecót találunk a Pradóban, modernebb műalkotásokat pedig a MoMában. A lényeg, hogy mindenki saját ízlésének és vérmérsékletének megfelelően válasszon magának kikapcsolódásként múzeumot, s még oda is találjon!

Nyáron a meleg, télen a hideg elől egy képtárban körülvenni magunkat műremekekkel és gyönyörködni az egyetemes művészettörténet leghíresebb alkotásaiban egyszerre szórakoztató és fárasztó, és bár nem éppen olcsó, de élvezetes elfoglaltság. Főleg, ha az ember tudja, milyen műveket hol keressen, illetve melyik múzeumot merre találja.

Lássuk, neked menne-e!

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Az értékeléshez görgess tovább!

Értékelés:

0–3 találat: Még szerencse, hogy itt a nyár, fel lehet kerekedni, és megkeresni egyik-másik múzeumot élőben. Úgy könnyebb lesz megjegyezni, melyik hol van.

4–7 találat: Nem is olyan rossz eredmény, de azért még az idén is csípj le a strandolásból egy napot múzeumlátogatásra.

8–10 találat: Gratulálunk! Turisztikai lexikont és művészettörténészeket meghazudtoló tudásod lenyűgöző, akár egy Monet-festmény.

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra