Harry és Meghan gyerekeit nem hívták meg Károly király koronázására

GettyImages-1176988943

Sussex hercege és hercegnéje ugyan kapott meghívót Károly király koronázási ceremóniájára, ám a Buckingham-palotából érkezett levél a meghívottak között nem említi Harry és Meghan gyermekeit.

A szülők elsősorban azt sérelmezik, hogy a koronázási ünnepségre szóló meghívóban nem említették külön név szerint a hároméves Archie-t és az egyéves Lilibetet. Harry és felesége nem tudja, hogy az alig két hónap múlva esedékes szertartás rendjében szerepelnek-e a gyermekeik.

Vilmos gyermekei biztos, hogy ott lesznek

Harry és Meghan még nem erősítették meg, hogy részt vesznek-e Károly király koronázási eseményén, a ceremóniára kapott meghívó tükrében tovább mérlegelnek. Arra a kérdésre, hogy az immár Amerikában élő házaspár gyermekeit, Archie-t és Lilibetet meghívták-e a rendezvényre, egy palotából származó forrás úgy nyilatkozott: a gyerekek ehhez még nagyon fiatalok.

Vilmos gyermekei biztos, hogy ott lesznek az ünnepségen, Harry gyermekei azonban nem kaptak meghívást
Vilmos gyermekei biztos, hogy ott lesznek az ünnepségen, Harry gyermekei azonban nem kaptak meghívástWPA Pool / Getty Images Hungary

Ezzel szemben Harry testvére, Vilmos és Kate Middleton gyermekei, a kilencéves György herceg és a nyolcéves Charlotte hercegnő várhatóan részt vesznek a III. Károly király megkoronázási ceremóniáján – írja a Telegraph

A lap arról is beszámol, hogy a walesi herceg és hercegné még „gondolkodik”, hogy elvigye-e a huncutságairól már jól ismert ötéves Lajos herceget is rendezvényre, de vélhetően ő is a családjával lesz majd az ünnepségen.

A Meghanhez és Harryhez közel állók úgy vélik, hogyha gyermekeik is felkerülnek a meghívottak listájára, akkor Sussex hercege és hercegnéje is hamarosan megerősíti majd részvételét a koronázási ünnepségen.

Kamilla öt unokája is kapott meghívót

A tervek és az előkészületek már javában készülnek és zajlanak a május 6-ai ünnepségre.

Miután a hagyományos szertartás során Kamillát királynénak koronázzák, fia két tizenéves gyermeke és lánya három tinédzser gyermeke is ott lesz a koronázáson, ahol a hírek szerint akár még hivatalos szerepet is kaphatnak. Bár ezt nemrég a Buckingham-palota egyelőre megcáfolta.

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra