„Hajnalkám, te ezt nem tudhatod!” De te igen? Mennyire emlékszel a Família Kft.-re?

Képkivágás

Ahol a nappaliban kék volt a fal, és a négygyerekes anyuka bármikor lement spárgába, ha eddig, eddig, eddig volt zűrös kis famíliájával… És akkor még a kis családi vállalkozásról és a nagyszülőkről nem is beszéltünk. Te képben vagy még a Família Kft. életéből?

„Hajnalkám, te ezt nem tudhatod!” – ugye hetente ”meghallgattuk, mert vicces volt, görbe tükör, jó korrajz, némi marketing és kedves családi sztorik. A zajos kis család és küszködő vállalkozás mindennapjai hamar belopták magukat az erre kiéhezett, frissen rendszerváltott magyar szívekbe, de vajon mennyire él még bennünk élénken?

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Az értékeléshez görgess lentebb!

Értékelés:

0–3 találat: Hoppácska, drága Lajosomnak igaza volt, nemcsak Hajnalka, de ezt Te sem tudtad…

4–7 találat: Neked se ment sokkal jobban a kvíz, mint a család vállalkozása, de azért a teljes csődöt te is elkerülted, éljen!

8–10 találat: Na, úgy látszik, ez bébikönnyű volt. Akkor nem volt hiába a dupla epizódok elé szegeződni minden héten, gratulálunk!

Címlapkép: Youtube

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek