5 dolog, amit látnod kell decemberben az HBO GO-n!

Jön az év bekuckózós időszaka. Ehhez ajánlunk most néhány sorozatot.

  1. A hónap legnagyobb premierje, amelyre rajongók ezrei várnak már évek óta, végre eljött: És egyszer csak... - A Szex és New York következő fejezete december 9-én a világpremierrel egyidőben az HBO GO-n is látható lesz. Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) és Charlotte (Kristin Davis) immár nem a harmincas éveikben próbálják kezelni az élet és a barátság bonyolultságát, hanem az ötvenes éveikben, amikor minden még sokkal bonyolultabb.
  2. Friss és exkluzív premierként november 29-én indul a Harry Potter: Roxforti Házak Bajnoksága című game show, amelyben 4 héten át követhetjük, ahogy összeméri tudását a Griffendél, a Mardekár, a Hugrabug és a Hollóhát. Az első Harry Potter-film 20. évfordulóját ünneplő különleges, négyrészes eseményen a varázsvilág rajongói próbára tehetik Harry Potter-tudásukat, hogy elnyerjék a végső megtiszteltetést, és a Házi Kupa bajnoka címet.
  3. A karácsonyra készülve egy felnőtteknek szóló animáció is érkezik, a Mikulás Rt. Egyenesen Seth Rogen – Sarah Silverman párostól, szóval a szókimondó humor garantált! A Mikulás Rt. Candy Smalls, az Északi-sark legmagasabb rangú női manójának története. Amikor a Mikulás utódját karácsony estéjén az Amazon elrabolja, Candy a végső álmát valósítja meg: ő lesz a karácsony történetének első női Mikulása. Hoppácska!
  4. December 8-án érkezik az Oscar-díjas Olivia Colman és David Thewlis főszereplésével a Titkok a kertben (Landscapers) című minisorozat, amely egy megtörtént esetet dolgoz fel. A sztoriról röviden annyit, hogy egy különös szerelmi történetet dolgoz fel egy látszólag normális párról, akik egy rendkívüli nyomozás középpontjába kerülnek, amikor egy nottinghami ház hátsó kertjéből két holttest bukkan elő. Susan (Olivia Colman) és Christopher Edwards (David Thewlis) szelíd házaspárnak tűnnek, akik azonban 15 éve menekülnek a valóság elől. Amikor Christopher egy meghökkentő dologgal felhívja a mostohaanyját, napvilágra kerül a szerepük egy borzalmas bűncselekményben, amelyre több mint egy évtizeden keresztül nem derült fény. Ahogy a nyomozás halad, Susan westernek és régi filmek iránti rajongása megihleti a párt, hogy egy kitalált történet hollywoodi hőseinek szerepébe képzeljék magukat.
  5. Továbbá elérhető lesz a hónapban a Karmok utolsó évada. A sorozat öt nőről szól, akik egy floridai körömszalonban dolgoznak. Színes egyéniségek, különösen, hogy az életük nem csak a pedikűrről és a műkarmokról szól, a szalonban sokkal több történik, mint az ember gondolná. A lányok ugyanis némi illegális tevékenységgel lendítik föl az üzletet. A Totál szívás című sorozat szopránra hangolt változatának negyedik, egyben befejező évadában az öt nő a rászorulók támogatása érdekében még mindig a szervezett bűnözést részesíti előnyben.
Oszd meg másokkal is!
Mustra