Obamával járt a Marson, gyerekként időutazó volt, állítja egy amerikai elnökjelölt

1462042659-gettyimages-168599645

Amerikában olykor egészen furcsa figurák is elnökjelöltek lesznek – a listán előkelő helyet foglalt el egy Andrew Basiago nevű ügyvéd, aki állítása szerint gyerekkorában többször visszautazott a múltba, sőt, még a Marson is járt. A férfi úgy hiszi, 2028-ig biztosan meg fogják választani, és azt ígéri, államfőként feloldja az amerikai kormány titkos aktáit.

Az 1961-ben született, a Washington állambeli Vancouverben élő Andrew Daniel Basiago egészen a 2000-es évek derekáig sikeres ügyvédi praxist tartott fenn és újságíróként is dolgozott, később azonban hihetetlen összeesküvés-elméletekkel lett híres, vagyis inkább hírhedt hazájában. A jogász saját elbeszélése szerint gyerekként, az 1960-as, ’70-es években egy titkos kormányprojektben vett részt, melynek célja a néhai rejtélyes zseni, Nikola Tesla hátrahagyott írásaiban szereplő időutazási módszer megvalósítása volt.

Gyerekeket küldtek vissza az időben Tesla találmányával?

A Pegazus-projekt névre keresztelt nagyszabású terv a védelmi minisztérium kutatásokért felelős részlege, a DARPA, vagyis a Fejlett Védelmi Kutatási Projektek Ügynöksége alá tartozott, és kiagyalói azért szemeltek ki gyerekeket kísérleti alanynak, mert ők sokkal könnyebben átvészelik az időutazással járó fizikai és szellemi megterhelést. Basiagót – mint állítja – hétéves korában vonták be a projektbe, és öt éven keresztül, tizenkét éves koráig vett részt benne, több másik gyerekkel együtt.

Andrew Daniel Basiago, az időutazóból lett elnökjelölt
Andrew Daniel Basiago, az időutazóból lett elnökjelöltToronto Sun

A férfi leírása szerint a Tesla tervein alapuló időgép két körülbelül két és fél méter magas, elliptikus toronyból állt, melyek három méterre helyezkedtek el egymástól, és az általuk fejlesztett hatalmas energia képes volt meggörbíteni a teret és az időt. Basiagót számos alkalommal visszaküldték a múltba, sőt, gyakran többször ugyanoda, ugyanabba az időpontba – állítása szerint Abraham Lincoln 1865. áprilisi, Ford színházbeli meggyilkolását legalább öt vagy hat különböző alkalommal, különböző szemszögből nézte végig. Nem véletlen, hogy több alkalommal találkozott is saját magával.

Obamával együtt járt a Marson

Az időutazó kisfiú az 1863-as gettysburgi csatának is szemtanúja volt, sőt, a polgárháború legvéresebb ütközetének idején fogságba is esett, „megbízói” azonban ellátták egy Gideon Welleshez, az északiak haditengerészeti miniszteréhez címzett levéllel, ami kihúzta a bajból. Állítása szerint még egy korabeli fényképen is látható a nevezetes csata idején.

Más alkalommal nem a múltba, hanem a jövőbe, 2054-be teleportálták a DARPA emberei, ennek köszönhetően biztos információkkal rendelkezik a következő évtizedekre nézve

– feltéve, ha ezeknek tudatában nem változik meg az idővonal.

Basiago a Pegazus-projekt lezárását követően is tovább segítette a kormányzati szervek munkáját, az 1980-as években például nem hivatalos nagykövetként a Mars bolygón járt tárgyalni a helyi civilizációval, ahová szintén a Tesla-féle technológia segítségével juttatták el. Társa is akadt a nemes diplomáciai küldetés során egy Barack Obama nevű fiatalember személyében, aki akkoriban Barry Sotelo álnéven volt ismert, elnökként pedig minden megtett, hogy eltitkolja egykori űrutazós múltját.

Egy 19. századi fotó, amin saját állítása szerint Basiago szerepel
Egy 19. századi fotó, amin saját állítása szerint Basiago szerepelYouTube

A lelkes egykori időutazó és bolygóközi nagykövet 2008 óta ostromolja az internetet és egyéb médiumokat különféle konteókkal: szerinte az amerikai kormány legalább 70 éve birtokában van olyan hihetetlenül fejlett technológiáknak, mint a teleportáció, az időutazás, illetve a rák ellenszere, de ezeket szándékosan nem hozzák nyilvánosságra, mert szerintük bomlasztóan hatna a társadalomra és a gazdaságra. Basiago írásaiban nemzeti hősnek nyilvánította Edward Snowdent, a CIA egykori alkalmazottját, aki titkos információkat szivárogtatott ki a nyilvánosságnak és Oroszországba menekült az amerikai hatóságok elől (ahol nemrég kapott állampolgárságot).

2028-ig biztosan elnök lesz – állítja

Basiago nem csak szavakkal igyekszik felhívni a világ figyelmét az állítólagos titkos összeesküvésre, 2016-ban úgy döntött, saját kezébe veszi a dolgok irányítását, és elindul az elnökjelöltségért a Demokrata Párt színeiben. Legfőbb ígéreteként a kormányzat által eltitkolt és eltussolt akták nyilvánosságra hozásával és az említett sci-fi technológiák közkinccsé tételével kampányolt, mégsem sikerült megmozgatnia a szavazók fantáziáját; miután a demokraták jelölti versenyéből hamar kiesett, független jelöltként indult, de mindössze 86 szavazatot gyűjtött be.

Barack Obama volt az egyik első ember a Marson?
Barack Obama volt az egyik első ember a Marson?Brooks Kraft / Getty Images Hungary

A végső győztes republikánus Donald Trumpról egyébként korábban azt nyilatkozta, gyerekkorában többen megjósolták neki, hogy az akkoriban fiatal ingatlanmágnásként felbukkanó férfi egyszer majd egészen az elnöki székig jut.

A nem éppen fényes eredmény nem szegte Basiago kedvét, hősünk ugyanis – a jövőben szerzett tapasztalatai alapján – biztosra veszi, hogy 2028-ig elnökké vagy minimum alelnökké fogják választani.

Megígérte, a kérdéses évig minden választáson elindul, azonban, ha 2028-ig sem sikerül nyernie, nem próbálkozik tovább, ez ugyanis egyértelmű jele annak, hogy felborult az idővonal. 2017-ben Basiago már a 2020-as elnökválasztásra készülődött, végül azonban mégsem szállt versenybe a Fehér Házért – talán úgy gondolta, túlságosan megbolydult már a múlt, a jelen és a jövő természetes rendje.

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra