Cindy Crawford lánya így lopja el a show-t

GettyImages-1071187486

Kaia Gerber, Cindy Crawford lánya csodálatos génállománnyal büszkélkedhet. Sokan Cindy ikertestvérének mondják őt. A napokban az anyuka posztolt egy képet a lányáról, és ő maga is kísértetiesnek tartja a hasonlóságot, amit mutat, hogy a kép alá azt írta, „A gyerek ellopta a külsőmet”.

Valóban nagy a hasonlóság szupermodell és modell lánya között. Pláne, hogy Cindy az Elle címlapján hasonló ruházatban és pózban mutatkozott meg, de ennek már sok éve. Kettejük szerepe felvet egy örök kérdést, mi a különbség modell és szupermodell között, nemrég a Dívány egy értelmező cikkben igyekezett elmagyarázni a különbségeket.

És hogy kire hasonlít még a lány? Az édesapára, Rande Gerberre is, aki Cindyvel immár 23 éve alkot egy párt. A házaspár két szép gyermekkel büszkélkedhet, a 19 éves Kaia szintén modell, a 21 éves Presley pedig inkább botrányaival hívta fel magára eddig a figyelmet, legyen szó arctetoválásról vagy ittas vezetésről.

GettyImages-1071234642
John Phillips/BFC / Getty Images Hungary

A szupermodell ma is aktív, nemrég a Jóbarátok nosztalgiaepizódjában láthattuk a kifutón. Itt Ross szűk bőrnadrágját viselte az ötödik évadból, és hát ez is remekül állt neki.

Oszd meg másokkal is!
Mustra