Irritálta a férje, hát megölette – itt a Gucci-ház új trailere

Ridley Scott legújabb filmje a House of Gucci november 24-én debütál. Alig várjuk!

Nosztalgiavonat ez a film is, hiszen 1995-ben kalauzol, Maurizio Gucci olasz üzletember, a Gucci divatház vezetőjének meggyilkolásának évébe. A film ezt az ügyet és a tragédia következményeit tálalja, méghozzá komoly sztárparádé kíséretében. A gyilkosság Gucci egykori felesége, Patrizia Reggiani lelkén szárad, akit be is vágtak a börtönbe, 2016-ban szabadult, egy olasz lapnak pedig a közelmúltban úgy nyilatkozott,

azért öltette meg a férfit, mert egyszerűen irritálta őt.

A Fekete Özvegyet Lady Gaga alakítja, míg Maurizio Gucci Adam Driver lesz, de a színészcelebritások sora itt nem ér véget. Lapot osztott a rendező Jared Letonak, Al Pacinonaknak, Jeremy Ironsnak és Salma Hayeknek is. (Ha lekattintod a galériát a forgatás kulisszái mögé tekinthetsz!)

A most debütált új előzetes azt villantja fel, hogyan találkozott a Gucci divatház vezetője feleségével egy szórakozóhelyen. A párt elképesztően komoly outfitekben látjuk, többek közt egy síparadicsomban és bepillanthatunk a korabeli retró luxusba is a kulisszáknak, a jelmezeknek és az autóknak köszönhetően.

A látványt fokozandó a Gucci vezérigazgatója, Marco Bizzarri hozzájárult ahhoz, hogy a produkció hozzáférjen a Gucci archívumához és felhasználja az abból nyert inspirációkat a forgatáshoz.

A Gucci család a rajongókkal ellentétben egyébiránt nem várja repesve az alkotást. Kifogásolták a szereposztást, Reggiani azt, hogyhogy Gaga úgy formálja meg a szerepet, hogy nem is konzultált vele a karakterről. Patricia Gucci pedig amiatt van kiborulva, hogy az Al Pacino által megformált karakter milyen már. Szerinte apja, Aldo az olasz maffiavezérrel kapcsolatos összes sztereotípiát magán viseli, miközben a valóságban a férfi egyáltalán nem volt ennyire közhelyes figura.

Oszd meg másokkal is!
Mustra