Tényleg ennyire bogarasok voltak a világirodalom nagy írói? – Igaz vagy hamis kvíz!

Mindannyiunknak van valamilyen bogara, de nincs bogarasabb a nagy elméknél. De vajon tényleg annyira bogarasok, mint ahogyan azt a következő állítások sejtetik?

Franz Kafka például szívesen látogatott nudista táborokat, de az alsóját mindig magán hagyta; Virginia Woolf nem ismert tréfát a krikettpályán, leigázott rokonai ezért csak démoni dobóként emlegették; Alexander Dumas pedig mindössze huszonhárom éves volt, amikor megvívta az első párbaját, de a készülődés izgalmában megfeledkezett arról, hogy szorosra húzza az övét, ugyanis ellenfele előtt lecsúszott a nadrágja. 

De vajon igaz-e, hogy Stephen King gyerekkora óta fél a bohócoktól? Vagy hogy Ernest Hemingway impozáns cipőgyűjteménnyel rendelkezett? Kiderülnek a kvízünkből!

Minden kérdés megválaszolására 60 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.