Azt ugye tudjuk, hogy Bresse-i csirke és tenger gyümölcsei témában mit készít Szét Tamás, de ön mit ajánlott volna?
Mit ajánlott volna Széll Tamásnak?
Egyébként ha elfelejtette, ezzel versenyez Széll Tamás a csirkés témában
Grillezett csirkecomb, szárny & belsőségek
Homár, fűszerek & erdei gombák
*
Csirkemell mozaik ropogós csirkebőrrel, csirkezsír & roppanós „tölgyfalevélkék”
*
Folyami rák paprikával, petrezselyem krém & homárhab
Köretek
Sárgacékla & hagymadzsem
savanyított gyökérzöldségekkel, Kisasszondi sajtmártás & magyar szarvasgomba
*
”Tartlet virág”
Marinált zöldborsó savanyított citrommal & mangalica sonka & csicsókapüré
*
Céklazselé meggyecettel, sült kacsamáj & zöldalma, mustár- és tökmag, sóskavirág
Mártás
Csirke jus grillezett csirkecombbal, Tokaji furmint & aszú, fekete bors, savanyított fenyő & barnított vaj