Megnyertük!!!!!

Bocuse d'Or 2016

Edicsek
Edicsek

  • Hat órakor következik az eredményhirdetés, addig kell drukkolni.
  • Idén Budapesten tartják a világ egyik legrangosabb szakácsversenyének európai döntőjét, ahol 20 ország verseng egymással.
  • Magyarországot Széll Tamás képviseli a versenyben, segítője Szabó Kevin.
  • A döntő alapanyagai a gímszarvas borjú, a kecsege és kaviárja. 
  • Szakkommentátorunk Varga István, aki szerzett érmet  szakácsvilágbajnokságon és szakácsolimpián egyaránt, ő is segít majd, hogy semmiről ne maradjunk le. 

    ← Vissza a közvetítéshez
  • Hamarosan itt az ebédidő, természetesen a helyszínen nem lángost és szendvicset lehet venni, hanem olyan éttermek menüit lehet ebédelni, mint az Arany Kaviár, a Kistücsök, az Anyukám mondta, az Ikon vagy a Chianti. 

    Aki kilátogat, ebédre olyanokat ehet, mint vajas spárga zsályás hollandi mártással és fűszeres újburgonyával, szarvasgombás vaddisznó-gombóc zöldfűszeres házi szélesmetélttel, alföldi gulyás hortobágyi vízibivalyból vagy éppen vörösboros nyúlsült súfnudlival és gombával. A menük ára 1500 forint. 


  • A közvetítés további bejegyzései:
Új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
Érdekességek