Legyen hippisen kócos vagy kislányosan jól fésült!

Olvasási idő kb. 2 perc

A nyolcvanas-kilencvenes divathullámaival együtt visszajött a divatba a természetesnek ható hullámos és göndör hajviselet. A hétköznapi öltözködéshez is tökéletesen passzoló frizura idén trendi hippisebb, kócos változatban, mint ahogyan nemrég Mihalik Enikő vagy Vanessa Paradis volt látható a nyári divatanyagokban.

A Charlie angyalainak beszárított frizurájához képest visszafogottabb, kislányos külsőt kölcsönöz a lágyan hullámos, félrecsatolt frizura, ami a szezon egyik nagy slágere volt a vörös szőnyeges eseményeken, ahol olyan feltörekvő divatikonok villantottak pimasz fürtöket, mint Chloe Moretz vagy Jennifer Lawrence. De gyakran választja designerruhájához a besütött hajat Sarah Jessica Parker és Katalin hercegné is.

Idén a természetesen göndör hajúaknak sem kell rejtegetniük tincseiket, büszkén viseli sörényét Solange Knowles, Chi Diem Chau, a Popsugar divatszerkesztője, és Elaine Welterroth, a Teen Vogue szépségápolással foglalkozó munkatársa is. „Ha megunom a feltűnő frizurámat, felcsavarom kontyba” – mondja bölcsen Welterroth a Fashionistának.

Természetesnek ható lágy hullámokat otthon is könnyen készíthetünk magunknak. Mindössze annyit kell tennünk, hogy miután befontunk hajunkat, menjünk át a fonatokon forró hajvasalóval. Ha ennél is göndörebb eredményt szeretnénk elérni, akkor fonás helyett csavarjuk össze tincseinket és úgy húzzuk át rajta a hajvasalót.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek