Karl Lagerfeld tervezői válságban van, vagy tényleg csak magára tud gondolni?

Az önimádatáról és csípős beszólásairól ismert Karl Lagerfeld néhány nappal ezelőtt tovább bővítette egyre nagyobb hatalommal bíró, saját nevével fémjelzett birodalmát és bemutatta a brit I Love Dusttal közösen készített, limitált szériás pólókollekcióját. Az 1933-ban született tervező Karl by Karl Lagerfeld néven az év elején tervezett egy 70 darabból álló, szerényen Karl névre keresztelt kollekciót, melyben műbőr, PVC és flitter anyagú fehér és fekete ruhákat árult a Chanel árakhoz képest olcsón (20 ezer és 210 ezer).

A férfiaknak és nőknek is egyaránt ajánlott felsőrészek az elmúlt évek tapasztalatai alapján nem okoztak akkora meglepetést, mivel Lagerfeld ezekre a darabokra is a már kínossá és unalmassá váló ismertetőjegyeit pakolta: választhatunk Karl Lagerfel arcával, ikonikus ujjatlan kesztyűjével és  nyakkendős mellénnyel díszített rövid ujjú pólót, sárga, fehér, piros, vagy szürke színben.

Karl Lagerfeld és az I Love Dust közös kollekciója
Karl Lagerfeld és az I Love Dust közös kollekciója

A New York-i West Village-ben található Karl by Karl Lagerfeld Pop-Up Store-ban a felsőkön kívül a polcokra kerültek a tervező emlékezetes Diet Coke dobozai, ingei, cipői, kabátjai és mackói is. Az exkluzív együttműködés végeredményei, melyekről nehezen tudnánk elképzelni, hogy maga a tervező felvenné bármelyiket is, 95 dollárért, 22600 forintért már beszerezhetőek a párizsi Colette-ben és a karl.com-on.

Önnek tetszenek Lagerfeld pólói?

Oszd meg másokkal is!
Mustra