Bar Refaeli és Victoria Silvstedt ugyanolyan ruhában ment ugyanoda

Bar Refaeli modell, Leonardo DiCaprio exe és Victoria Silvstedt svéd playmate és modell is részt vett a cannes-i filmfesztiválon. És bár egyébként nem szokták őket együtt emlegetni, most a Cavalli boltmegnyitóján elkövetett bakijuk miatt mindenhol együtt szerepelnek. Néhol a stylistokat átkozzák, néhol csak röhögnek rajtuk, és divatkatasztrófáról írnak.

Az történt, hogy a Cavalli tartott egy bulit az új bolt megnyitója alkalmából, ahova mindketten elmentek, de úgy látszik nem konzultáltak eleget a stylistjaik, vagy ők maguk nem figyeltek, mindenesetre az a kellemetlen helyzet adódott, hogy ugyanolyan ruhában jelentek meg.

Kinek áll jobban?

  • Bar Refaelinek 2628
  • Mindkettőt kérem 967
  • Victoria Silvstedtnek 934
  • Egyik sem kell 234
  • Nem tudom 138

És az ugyanolyan nem azt jelenti, hogy mindketten feketét vettek, hanem azt, hogy mindketten ugyanolyan bézsszínű, gyöngyökkel és lelógó ékszerekkel díszített miniruhát vettek az eseményre.

A kiegészítőikben szerencsére kicsit különböztek, mert egyébként még a frizurájuk is hasonló volt. Refaeli zárt orrú magas sarkú vett és retikült, míg Silvstedt a nyitott cipő mellett döntött, amihez kis táskát lóbált a kezében. Ön szerint melyiknek áll jobban?

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.