Nagyszabású razziát tart mától a rendőrség: ezt bárhol ellenőrizhetik

D1I7833
Olvasási idő kb. 2 perc

Újra lecsap a gyorshajtókra a rendőrség: ma reggeltől egy héten át fokozott ellenőrzések várhatóak az országban. Az akció során minden sebességmérő eszközt bevetnek.

A Magyar Rendőrség 2024. április 15. és április 21. között fokozott ellenőrzést tart. A rendőrség ebben az időszakban

kiemelt figyelmet fordít a gyorshajtók kiszűrésére.

Az akció keretén belül a ROADPOL egész Európát érintő sebességellenőrzési kampányhoz kapcsolódva a Magyar Rendőrség április 19-én 6 órától kezdődően 24 órás Speedmarathont is tart, amelynek során valamennyi sebességmérő eszközt bevetve próbáljuk visszaszorítani a gyorshajtást. 

A nagyszabású rendőrségi akció a sebességmérésre irányul
A nagyszabású rendőrségi akció a sebességmérésre irányulPolice.hu

A Speedmarathon nevű program érdekessége, hogy nemcsak a megszokott helyeken, hanem ott is mérnek majd, ahol esetleg te akarod – emlékeztetett a Totalcar. A rendőrség ugyanis a lakosságtól kért tippeket ahhoz, hogy milyen helyszíneken mérjen sebességet. 

Fontos tudni, hogy Magyarországon a súlyos kimenetelű közlekedési balesetek döntő többsége a sebességtúllépés miatt következik be. A rendőrség ezért azt kéri a járművezetőktől, hogy az év valamennyi napján tartsák be a szabályokat.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye.

Regisztrálj az ingyenes rendezvényre!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Ezt olvastad már?
Érdekességek