Gólyahír: több mint 18 évnyi kapcsolat után apás szülés volt

GettyImages-1417829960

A világranglista második helyén álló Rafael Nadal, spanyol tenisz óriás felesége, tegnap délelőtt Mallorcán adott életet első kisfiuknak, várandóssága 37. hetében.

A terhesség nem volt végig zökkenőmentes, a 31. héten kórházba kerülő édesanyáért sokan aggódtak hetekkel ezelőtt, legfőképp férje, aki éppen több ezer kilométer távolságban volt: a US Open teniszbajnokságon igyekezett újfent jeleskedni. Ugyan nem szállt ki a ringből, de a feje, érthető módon máshol volt, s erről később ő maga is beszámolt, amikor a helyzet stabilizálódni látszott.

A 36 éves tenisz csillag és 34 éves felesége 2005 óta alkotnak egy párt, amikor a sztár testvére bemutatta őket egymásnak. Talán a szerelem tett jót Rafanak, vagy a sok munka gyümölcse érett akkor be, de abban az évben nyert először Roland Garros-t. 15 évnyi kapcsolat után házasodtak 2019. októberében szülőföldjükön, Mallorcán, amely most újabb felejthetetlen és boldog pillanatok színtere lett a család életében. Jó egészséget kívánunk!

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek