Gólyahír: több mint 18 évnyi kapcsolat után apás szülés volt

GettyImages-1417829960

A világranglista második helyén álló Rafael Nadal, spanyol tenisz óriás felesége, tegnap délelőtt Mallorcán adott életet első kisfiuknak, várandóssága 37. hetében.

A terhesség nem volt végig zökkenőmentes, a 31. héten kórházba kerülő édesanyáért sokan aggódtak hetekkel ezelőtt, legfőképp férje, aki éppen több ezer kilométer távolságban volt: a US Open teniszbajnokságon igyekezett újfent jeleskedni. Ugyan nem szállt ki a ringből, de a feje, érthető módon máshol volt, s erről később ő maga is beszámolt, amikor a helyzet stabilizálódni látszott.

A 36 éves tenisz csillag és 34 éves felesége 2005 óta alkotnak egy párt, amikor a sztár testvére bemutatta őket egymásnak. Talán a szerelem tett jót Rafanak, vagy a sok munka gyümölcse érett akkor be, de abban az évben nyert először Roland Garros-t. 15 évnyi kapcsolat után házasodtak 2019. októberében szülőföldjükön, Mallorcán, amely most újabb felejthetetlen és boldog pillanatok színtere lett a család életében. Jó egészséget kívánunk!

Szakácskönyv egy kis extrával!

 

Mentes Anyu legújabb könyvét azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

Most AJÁNDÉK üvegpalack és vászontáska is jár a könyv mellé!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra