Dévényi Tibi bácsi nagy napja

rio-fokusz-newNa, most aztán ne mondd nekem, hogy a Rio annyira messze van! Ezen a héten nincs kifogás, nyafogás, mert a Rio Summer Festival éppen fővárosunkban tombol. Már ma indulhat a bemelegítés, teljes erőbedobással, repülőjegy nélkül. Méltányos ajánlat, ugye?

Leginkább azért, mert ezen a szép, utolsó júliusi héten minden áldott este a Café Rio fesztiválszínpadán olyan világsztár dj-k állnak színpadra, mint Roger Sanchez, ATB, Markus Schulz, Sander van Doorn, Laidback Luke, Chris Lake, Funkerman, a Muzzaik, Hamvai P. G., DJ Junior. De itt lesz még a Szigeten már többször óriási sikert arató Morcheeba és az Anima Sound System is.

rio1

Akinek viszont túl sok lenne mindez a jóból, és eléggé el nem ítélhető módon nosztalgiára vágyva a retró diszkó világába tenne finom kis utazást, igazán nem fog csalatkozni. Lehet sorolni a 80-as évek nagy magyar dj-neveit! A legendákat, a soha nem feledhető és ki nem fakuló arcokat, a nagy öregeket, azaz B. Tóth László, Arató, Cintula és persze Dévényi Tibi bácsi nevét, akik a mi boldogságunk érdekében gondoskodnak időutazásról a hazai legnagyobb retró partin. Csapj bele az estébe ma, holnap, holnapután, nyakadon a nyár, a zene, az augusztus!

A Rio Summer Festival 2009. július 27-étől 31-éig tart!

 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek