Lássuk csak, mit kaptál karácsonyra: ezt üzenik az ajándékok

GettyImages-1281336927

Ha gyakran azon kapod magadat, hogy az egyes ajándékok mögötti szándékot és üzenetet próbálod megfejteni, ezzel nem vagy egyedül. Íme néhány a legtipikusabb karácsonyi ajándékokból és azok lehetséges üzenetéről.

Gyöngy nyaklánc vagy gyöngy fülbevaló

A gyöngyök azt mutatják, hogy párod számára fontosak a tradíciók. És bár valószínűleg még nem kész arra, hogy feltegye a kérdést, miszerint hozzá mész-e, nagy valószínűséggel te fogod hallani tőle a jövőben ezt a mondatot, nem pedig valaki más. Szóval nyugi, értékel téged, a kapcsolatotokat és az együtt töltött időt.

Szívecske nyaklánc

Attól függően, hogy mennyire részletgazdag és kifinomult darab, jelenthet bármit a fülig szerelmes lélektől a sematikus „pár hónapja járunk, és ez jutott eszembe” típusú ajándékig. Mindenesetre ékszert kaptál párodtól karácsonyra, ami kedves. Valószínűleg azt gondolja, pont olyan szép és tökéletes vagy, mint maga a nyaklánc.

Rejtett jelentése lehet a karácsonyi ajándéknak, amit párodtól kaptál
Rejtett jelentése lehet a karácsonyi ajándéknak, amit párodtól kaptálDan Brownsword / Getty Images Hungary

Gyémánt fülbevaló

Lehet rendkívül kedves ajándék vagy fájó pont a kapcsolatban. Ha két együtt töltött év után kapod, csodás. Ha viszont ötéves kapcsolatotok karácsonyára kapod, inkább tűnik vigaszdíjnak. Nyugi, lehet, hogy az újévi bulit, esetleg a Valentin-napot nézte ki a fülbevalóhoz illő gyűrű ajándékozására. Hamarosan ennek is eljöhet az ideje.

Szexi piros fehérnemű

Ez az ajándék az esetek többségében csak és kizárólag róla szól, nem rólad. Az a fontos párodnak, hogy a saját igényei ki legyenek elégítve. Kivéve persze, ha más figyelmes ajándékok is kísérik a fehérneműt, vagy ha valamilyen kettőtök közötti, mindkettőtök számára élvezetes összekacsintáson alapul. 

Parfüm és desszert

Egy tradicionális emberről tesz tanúbizonyságot ez az ajándék. Valószínűleg még nem töltöttetek elég időt együtt ahhoz, hogy kiismerje, minek örülnél, de nagyon szeretné kimutatni, hogy sokra tart téged.

Ajándékutalványok, ébresztőóra és egyéb praktikus ajándékok

Vélhetően épphogy csak elkezdtetek járni, és a párod nem tudja, mit illik és lehet ebben a fázisban ajándékozni, vagy csak simán béna az ajándékozásban, hiába van a szíve csordultig szeretettel. 

 

Érdemes figyelembe venni párod személyiségét, amikor az ajándék jelentését találgatod
Érdemes figyelembe venni párod személyiségét, amikor az ajándék jelentését találgatodLuckyBusiness / Getty Images Hungary

A kontextus számít

Mindig érdemes figyelembe venni párod személyiségét, kapcsolati kommunikációtokat és a kontextust, amelyben egy adott ajándékot értelmezni szeretnél. Egy mások számára borzalmasnak tűnő ajándék lehet számodra csodálatos, és fordítva, egy általánosan különlegesnek számító ajándék is lehet semmitmondó vagy egyenesen a vég kezdete.

Hagyatkozz megérzéseidre kapcsolatotok állapotáról, és kezdeményezz beszélgetést róla pároddal, ha kétségeid vannak. A nyílt kommunikáció megbízhatóbb válaszokkal fog ellátni, mint az ajándékok mögötti jelentés találgatása.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek