gpont-leadKicsit műanyag, a szaga sem az igazi, és bizony kell pár nekifutás, mire az ember belejön a használatába – önkielégítéshez és előjátékhoz működhet, bár érdemes előtte utánanézni, hol is az a bizonyos pont. És azt persze ne várd, hogy helyettesítheti a valódit.

cikk-tipus-hotsztori


Van, akit kapásból kiráz a hideg, ha segédeszközökről esik szó, és akad, aki nagy rutinnal rendelkezik a témában; a két hozzáállás között félúton pedig vannak azok, akiket érdekel a dolog, de hiányzik a mersz, a nekifutás, az elképzelés ahhoz, hogy bemerészkedjenek egy szexshopba és vásároljanak maguknak/párjuknak egy darabot – talán mert nem nagyon tudják, mi mire való. Ezért döntöttünk úgy, hogy testközelből – de a jó ízlés határain belül - megpróbáljuk bemutatni az egyes szexjátékokat, részletekig menő élménybeszámolóval azonban nem szolgálunk. Multiorgazmusok és pikáns történetek sem kerülnek ide, csak ízelítőt adunk, kedvet csinálunk, vagy lelohasztunk – de aki nem hiszi, az egyszerűen járjon utána maga! Ezúttal a G-pont vibrátor van terítéken. 


Szóval van ez a hajlított alakú műpénisz, amit megvásárolhatunk rezgő, illetve nem rezgő (dildó) formátumban, és a női anatómia egy különleges pontját, az úgynevezett Gräfenger pontot hivatott stimulálni. A G-pont vibrátor számtalan formában kapható, találunk keskenyet, vastagot, ibolyaszínűt, de fehéret egyaránt, a lényeg: arról lehet felismerni, hogy a játék finoman hajlított, a csomagolások többségén pedig ott virít egy hatalmas G-betű. 

A segédeszközök alapanyaga változatos, van közöttük üveg, fekete műanyag, és zselé alapú, ami a műanyaggal és az üveggel ellentétben puhább - feltételezzük, a pénisz halmazállapotát igyekszik hűen visszaadni. A szexshopokban megvásárolható G-pont vibrátor ára a minőség függvényében változik, a gagyi verzió – amit ránézésre felismer a vásárló – pár ezer forintért elérhető, míg a komolyabb darabok tíz-tizenöt ezer körül kezdődnek. 
 

Nem segédeszköz, játék!

gpontMielőtt jobban elmélyednénk a háztartási kellék működésének ismertetésében, fontos tisztázni egy körülményt. Gyakran megesik, hogy egy szexuális segédeszköz, eredeti funkciójával ellentétben, rossz hatással van használója lelkére, a röhejes színű tárgy tovább növeli a frusztrációt: vagy azért, mert az erotikus befektetést úgy éli meg, hogy neki csak idétlen tárgy jutott, vagy azért, mert úgy érezheti, a segédeszköz nélkül már nem is kell a férfinak. Ilyen esetekben mindenki sürgősen terelje pozitív mederbe gondolatait: az egész csak egy játék, kacagni kell rajta és élvezni, amit a testből kivált. Ha ez nem megy, érdemes inkább hagyni az egészet. De le kell tenni a vásárlásról akkor is, ha valaki csak azért érez késztetést, hogy beruházzon egy szerkezetbe, mert az állítólagos trendek ezt diktálják. A csudába ezekkel is! 
 

Nem estünk hasra

Na de térjünk a lényegre! Első darabunk egy középkategóriás, zselé alapú G-pont vibrátor, amihez az eladó tanácsára vásároltunk egy flakon síkosítót is –  vizes bázisút, ez ugyanis nem kezdi ki a szexjáték alapanyagát. A segédeszköz első tapintásra kicsit tapadós, és csak nehezen lehet elvonatkoztatni attól a tipikus műanyag szagtól, amit új gépjárművekben szagol az ember. Ez a szag sajnos számtalan meleg vizes, szappanos öblítést követően sem tűnt el, és kicsit kellemetlenné teszi a használatot – félő, hogy az érzékenyebbek nyálkahártyája is irritációval reagál, ez esetben érdemes az üveg eszköz mellett dönteni. 

A szerkezet ceruzaelemmel működik, és aki szeretné, a zuhany alatt is kipróbálhatja, az eszköz ugyanis wóter rezisztent, leszigetelték. Működésbe tulajdonosa úgy hozhatja, ha a vibrátor végén található tekerős kupakot elfordítja; aki pedig a gyors ritmust szereti, az fordít rajta még egyet, és kész. Pofonegyszerű! 

Munka közben a harsány színű szerkezet halkan zümmög – de ezt volt szerencsénk a pénztárnál megtapasztalni, ott ugyanis az eladó kicsomagolta a vibrátort, beletett két elemet, és az orrunk előtt, a mögöttünk várakozó vásárlók szeme láttára, beindította a játékot. (Ez így szokás, ne tessék ezen meglepődni)! Szóval a gép nesztelen, és nagyon sok síkosítót eszik.
 

Szeret-nem szeret?

A G-pont vibrátor érzésre természetesen nem hasonlítható össze az „eredetivel”, de önkielégítéskor és előjátékkor is kimondottan kellemes. A szexbe egy kis színt visz, hiszen a partner számára is izgató lehet látni, ahogy a kedves kielégíti, izgatja magát, de sokan szeretnek a másik testén maguk manőverezni. Bár a tárgyat a G-pont stimulálására tervezték, a klitorisz és a popsi területe is izgatható vele. (Itt hívnánk fel a figyelmet, amennyiben a segédeszköz több helyre is becsúszik, mindenképen óvszert kell húzni rá, a fertőzések, nemi betegségek ugyanis a segédeszközökkel is átadhatók. Használat után (és előtt) a meleg vizes, szappanos öblítés kötelező)! Ami a vibrátor kellemetlen mellékhatásait illeti, síkosító nélkül dörzsöl, és bizony kell pár nekifutás, hogy az ember belejöjjön a használatba, ehhez nem árt utánanézni, hol is található az a bizonyos G-pont, és érdemes rákeresni néhány G-pont szexpózokra, hogy a művi behatolás majdnem olyan jó legyen, mint az eredeti! 

 

Hol található a G-pont? 

Először Ernst Gräfenberg, német nőgyógyász írt (1950) először az érzékeny pontról, ami az orvos neve után kapta a G-folt elnevezést. A kutató vizsgálatai során feltételezte, közösülés során a klitorisz ingerlésével nem lehet eljutni az orgazmusig, és mivel a hüvely fala minimális idegvégződéssel rendelkezik, lennie kell egy, az orgazmusért felelős pontnak a hüvelyen belül. Ez a különleges terület a hüvely elülső falán, a hüvelynyílástól körülbelül 4-5 centiméterre tapintható ki, izgalmi állapotban pedig megduzzad. 

 

cikk-tipus-linkek

Díványakrobata – A női ejakuláció
Már Arisztotelész is tudott róla, a nyolcvanas évekig a vizeletmegtartási problémákkal hozták összefüggésbe, ma leginkább a G-ponttal –a női ejakuláció története gyakorlati útmutatóval.

Csak mítosz a G-pont?
2008-ban bebizonyították a nőgyógyászati UFÓ létezését, míg egy évvel később cáfolták – akár létezik a különleges erogén zóna, akár nem, érdemes időt fordítani a keresgélésére...

Mustra