szextreningNem stimmeltek az ágyban, mégis ragaszkodtok egymáshoz, és tennétek is az ügy érdekében: akkor nektek való az örömszerzés elméleti és gyakorlati tanfolyama – a szextréning titkai, a résztvevők személyes beszámolóival.


A szextréning Amerikában és Nyugat-Európában már évtizedek óta sok házasságot, párkapcsolatot mentett meg, tett harmonikusabbá. A Cool tévé népszerű szexuálpszichológusa, dr. Csides Kata segítségével hazánkban is elérhető ez a módszer. Előbb jelentkezni kell, befizetni, majd a megadott időpontban csomagolni, és utazni egy sokat igérő hétvégére.

Tananyag és helyzetgyakorlat

szextrening-eper– A szextréningen egyszerre hat pár vehet részt – mondja Kata. – A péntek délutántól vasárnap délutánig tartó foglalkozás elméleti és gyakorlati részből áll.
A legfontosabbnak azt tartom, hogy a jelentkezők megismerjék magukat, ezért először az önismereti teszteket töltik ki. Amikor egy-egy típusról beszélek, az üzenet névtelenül is eljut a címzetthez. Tisztázzuk a női és a férfiszerepeket, a test működését, az erogénzónákat, de szó kerül a gyermekkori sérülések felnőttkori hatásáról is.

Aztán ha megtanulták az alapfogalmakat, és egy kicsit mindenkit a helyére tettem, jöhet a gyakorlat. Ezért bentlakásos a tréning. Papíron kapják meg a feladatokat a párok, amelyeket kitárgyalunk. Ilyenkor általában nagyokat nevetünk, ez a gátlások oldásában is segít. Aztán a résztvevők kapnak másfél órát, hogy a saját szobájukban kivitelezzék a megbeszélteket.

Ha valakinek problémája akad, nem kell mindenkivel megosztania. A névtelen kérdéseket a kihelyezett dobozba csak be kell dobni, de kérhetnek a párok személyes konzultációt is. A gyakorlatok között szerepel kedvcsináló masszázs, különböző pozíciók kipróbálása, és szexuális játékszereket is megismertetek a tréningezőkkel. Vannak speciális gyakorlatok, ahol figyelembe veszem az egyéni problémákat, és kifejezetten párra szabott feladatot adok. De nem akarom az összes kártylapomat kiteregetni – hárít Kata.

A szextréning szükségességét igazolja, hogy folyamatos az igény, augusztusra már nincs szabad hely, jelentkezni szeptember elseje után lehet. A tréning ára személyenként 79 ezer, illetve 130 ezer forint.
A tananyag ugyanaz, az egyik azért olcsóbb, mert a bentlakás apartmanházas, míg a drágább négycsillagos szállodás, és az étkezés is magasabb minőségű.

A cikk szerzőjének néhányan nyilatkoztak a tapasztalatokról. Íme:

 

Felizgult a masszírozástól

Gyuri 30 éves sportorvos

– Elvégeztem az orvosi egyetemet, de az orálisan és análisan fixált kifejezésről most hallottam először. A tréningre kíváncsiságból mentem el. A legjobban azok a tesztek leptek meg, amelyek tipizáltak minket. Sohasem gondolkodtam azon, hogy miért nem szeretek csókolózni. Pedig a jelenlegi barátnőm – akit szeretnék feleségül venni – sokszor mondja, hogy jó a szex, de ő vágyik egy kis gyengédségre is. Most a masszírozástól például úgy felizgult, mint korábban egyetlen előjátéktól sem. De visszatérve a csókolózásra, ennek az okát a gyerekkoromban találtuk meg. Az anyám orvos lévén őrült tisztaságmániás volt. Egyetlen porszem láttán már ordibált a bejárónővel. Ha összekoszoltam magam, megvert. A rágózásnál pedig kevesebb gusztustalan dolog létezett számára. Puszit csak a homlokomra adott. Valószínűleg innen ered az én ellenállásom is, amelynek leküzdése nem megy egyik pillanatról a másikra, de dolgozom rajta.

Egyébként szuperek voltak a gyakorlatok, sok rejtett dolgot tudtam meg magamról és a barátnőmről. Azt hiszem, sokat fejlődött a szexuális kultúránk is, amire nagy szükségünk van, mert hosszú távra tervezünk.

 

Ez egy macsó állat

Petra 27 éves fitneszedző

szextrening-csaj– A barátommal két éve vagyunk együtt. A kapcsolatunk elején napjában háromszor szexeltünk. Lenyűgözött az ápoltsága, tökéletesen izmos teste. Volt, hogy a fitneszterem (ott ismerkedtünk meg) infraszaunájában estünk egymásnak. Aztán eltelt három hónap, és én már nem kívántam őt annyira, de azért a napi egy alkalom megmaradt. Igaz, rajta is éreztem a változást.

A forgatókönyv mindig ugyanaz volt. Orálisan ki kellett elégítenem, aztán ő behatolt, és kész. Az egész nem tartott tovább 10 percnél. Nem csoda, ha egy idő után azt mondtam, hogy nincs hozzá kedvem. Ilyenkor jöttek a féltékenységi jelentek, hogy biztos összeszűrtem a levet az új edzővel vagy egy izomkoloszussal. Ahány visszautasítás, annyi veszekedés. A békesség kedvéért inkább hagytam magam, sőt még az orgazmust is eljátszottam. Ha nagyon összevesztünk, csak akkor békélt meg, ha análisan is megkapott.

A tréningre is csak azért jött el velem, mert tetszett neki, hogy itt van gyakorlat is. De engem az első nap elméleti feladatai már rádöbbentettek arra, hogy Zoli egy macsó állat. Amikor Kata azt kérte, hogy kezdjen el udvarolni a mellette ülő menedzserlánynak, csúnyán leégett. A lány finoman „kissé bumfordi” jelzővel illette. Aztán amikor le kellett írni egymás erogénzonáit, ő egyet sem talált el. „Mell, segg” – ez állt a papírján. A masszírozási gyakorlatnál meg kerek perec kijelentette, hogy ő nem szeret masszírozni, inkább csináljam én neki.

Most itt ülök kissé összetörve. Neki sincs jókedve, mert látja rajtam, hogy komolyan elgondolkoztam a folytatáson. Most fogadkozik meg arra kér, hogy jöjjünk el még egyszer.

 

Most volt igazi orgazmusa

Bálint 35 éves menedzser

Éva és köztem akkor kezdődött a probléma, amikor megérkezett kisfiunk, Bence. Még a terhesség alatt is harmonikusan működött a szex. Alig vártam, hogy elteljen a szülés utáni 6 hét. Még azt sem tettem szóvá, hogy ez az idő alatt máshogy sem akart kielégíteni. Szóval a 6 hétből 8 hét lett, de Éva fájdalomra panaszkodott az első alkalom után. Aztán másnap el is utasított. Ha havonta egyszer-kétszer közel is engedett magához, úgy tűnt, mintha csak testileg lenne ott. Előjáték közben egyszerűen felpattant, mert úgy hallotta, Bence köhögött egyet. Az egykor vadmacska feleségemből unott háziasszony lett. Az otthonunkat sem tartotta rendben, jó, ha vacsorát főzött.

Elkezdtem flörtölni az egyik kolléganőmmel. Csak azért nem lett köztünk semmi, mert időközben kibékült a régi barátjával. Úgy gondoltam, már nem szeret. De amikor hangot adtam érzéseimnek, mindig azt mondta, hogy nincs igazam. Bence most kétéves. Éva még mindig szoptatja, szerintem tudat alatt direkt csinálja, mert ezzel is azt akarja bizonyítani, hogy a fiának még ennyire nagyon szüksége van rá, és ő jogosan hárítja a közeledéseimet.

A tréningre csak hosszas unszolás után jött el. Félt, hogy idegen emberek előtt nem tud feloldódni. Valóban szégyenlősebbnek bizonyult a többieknél, de Kata úgy fogalmazott, hogy én is csak a harmadik mondatánál jöttem rá, hogy a mi problémánkról beszél. Egyébként a tréningen minden diszkréten zajlik. Azt hittem, mindent tudok a szexről és a felségemről. De a gyakorlatok rádöbbentettek, hogy van még mit bepótolnom. A szülés óta szerintem most volt igazi orgazmusa Évának. Megbeszéltük, hogy többet segítek neki otthon. Ő leszoktatja Bencét a ciciről, és minden szombat este átvisszük a gyereket az anyámhoz. Nem volt olcsó lecke, de nekünk megérte.

 

Ha ez bejött, nézd meg ezt is:

A szex gyakran azért csalódás, mert megengedjük, hogy átverjenek, saját zsibvásárunk eredménye – a férfira várunk, pedig gyönyörünk saját kezünkben van. | A szex magasiskolája: az intimtorna titkai

Mustra