Idétlen szextippek - amikor a célközönséget hülyének nézik

Aki a nemi életét szeretné felpaprikázni, nyalogass sót, rejtsen mélyhűtött üveggolyókat az ágyba, masszírozzon bundás kesztyűben vagy szexeljen a spájzban! Olyan szextippek közül válogattunk, melyeken csak kacagni lehet.

Borsot az orrba, sót a hasra

Időtlen idők óta tudjuk, hogy a fűszeres polc mennyi kincset rejt, afrodiziákumként a legtöbb fűszernövény bevethető - de nem csak annak. Egy amerikai portál szextanácsadója arra buzdítja az olvasóit, hogy pontosan az orgazmus előtt hintsen egy kevéske borsot partnere orra alá, amivel tüsszentést vált ki belőle. Hogy ez miért hatásos? Állítólag azért, mert a tüsszentéssel fokozható az orgazmusélmény. Állítólag a bors mellett a só is kiválóan fokozza a vágyat. Csak meg kell hinteni (sózni) a partner hasát, majd lassan lenyalni róla. Akit ez felizgat, írja meg nekünk miért jó.

Gombfesték helyett síkosító

Azt mondják, ha az emberbe szorul némi fantázia, akkor tudja, hogy a környezetében fellelhető eszközök jelentős része az ágyban is használható. Példának okáért ott a festékszaküzletben vagy papírboltban kapható ecset, amivel nemcsak cirógatni, de festegetni is lehet, csak éppen a gomb, fal és üvegfesték helyett a síkosítóba kellene mártogatni az ecsetet. Ha hihetünk a tipp kiötlőjének, a finom szőrű ecsettel felhordott síkosító üt. Valahol, valamit.

Fánksorsok

Az ecset mellett találtunk rá a lyukas közepű fánkra is. Egy tipp szerint a férfiasságra illesztett édesség mókát visz a hálószobába, amit egész egyszerűen csak le kell harapdálni a partnerről. Kizárólag Irigy Hónaljmirigy rajongóknak ajánljuk.

Ízkavalkád az ágyban

Az ízesített síkosítók kínálata óriási, találunk eprest, banánost, málnásat, vad cseresznyést, kókuszost, pina coladás-t, görögdinnyéset, mentolosat, golgotavirágosat, rágógumisat, csokisat, kiviset vagy éppen vaníliásat, csak hogy néhányat említsünk. Akinek esetleg nem elég a sokféle íz, és érez némi mixerhajlamot magában, keverheti a különféle koktélalapokat, mert megérdemli. Hogy ettől mennyire lesz újszerű az aktus, elképzelni sem tudjuk.

Mélyhűtött üveggyöngyök

Egyesek szerint az üveggolyó segít a bajban. Aki kifogy a vad szexpraktikákból, összeszedheti a lakásban fellelhető összes üveggolyót és gyöngyöt, majd miután betette a mélyhűtőbe, a megfelelő pillanatban rá kell öntenie a gömböket az ágyra, és arra kell ráfektetni a partnert. Óriási lehet. Valójában nem gondoljuk ezt komolyan.

A név, az fontos

Egy férfimagazin írója szerint a legtöbb nő szereti, ha a férfi szex közben ismételgeti a nevét. Ha fokozni akarjuk a hatást, a teste számtalan pontjára rá kell írni a nevét. A mellkason, karokon és a hason olvasható betűk állítólag fokozzák a szexélményt. A miértre nem kaptunk választ. Mondjuk ez a sötétben nem működik.

Elő a télikesztyűvel!

A masszázs, a simogatás a szex kötelező része, de ha valaki ezt is fokozni szeretné, keresse elő a bundás bélésű téli kesztyűjét, fordítsa ki, majd azzal masszírozza a partnerét. A bundás masszázzsal előálló kreatív azt állítja, egy ilyen élmény után azonnal közösülni akar a partner.

Szex a gardróbban!

A helyszínváltás mindig jó hatással van a szexre, és hogy ezt megvalósítsuk, nem is kell kitenni a lábunkat a lakásból, a tulajdon otthonunk is a lehetőségek tárháza - állítja egy szakember. Ha hihetünk az ötletgazdának, egy testes gardrób vagy a spájz, netán a kamra az izgalmassá teszi az élményt. Reméljük, ezért a tanácsért senki nem fizetett.

Elő a ventilátorral!

Közeleg a nyár, a ventilátorok szezonja, melynek az ágyban is komoly hasznát vehetjük. Egy toplistás tanács értelmében be kell kapcsolni a ventilátort, a partner teste felé irányítani, majd mentás likőrrel bekenni, nyalogatni a testét.

És ha már a háztartási gépeknél tartunk, a lakásban fellelhető legnagyobb vibrátor maga a mosógép, annak rezgéseit pedig érdemes kihasználni. A recept értelmében előbb a férfi üljön a gépre, rá a partner, akit ennek köszönhetően közvetetten érnek el a vibrációk.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek