PENNY Okoskonyha kihívás

Cover jo

Az Okoskonyha kihívás 4 egészségtudatos életmódot folytató híresség részvételével zajlott.

A karácsony közeledtével egyre aktuálisabb a kérdés: idén milyen ízletes finomságokkal rukkoljunk elő annak érdekében, hogy a család minden tagjának a kedvében járjunk? Ugye nem egyszerű a feladat! Főleg akkor, ha az ünnepi menü összeállításánál egészségtudatos szempontokat is figyelembe kell vegyünk. A PENNY Okoskonyha projekt révén most remek tippeket és recepteket olvashat arra vonatkozóan, hogyan lehet mentes élelmiszerek felhasználásával zseniális ételeket készíteni.

Az izgalmas gasztronómiai projektben négy egészségtudatos életmódot folytató híresség vett részt. Az influencerek a PENNY saját márkás, vegán, bio és gluténmentes Életmód termékeiből (Food for Future, MYBIO, FREE termékcsaládok) válogattak, és az ételek elkészítése után, egymást megvendégelve rendeztek egy három etapos mini vacsoracsatát.

Tatár Csilla paradicsomszósszal és gluténmentes tésztával tálalt bazsalikomos vegán golyókkal és light vanília pudinggal, a Puskás-Dallos házaspár pedig vegán burgerrel, valamint karottás gluténmentes muffinnal rukkolt elő. Utolsóként, Iszak Eszter bundázott sütőtököt készített fahéjas almacsatnival, illetve desszertként gluténmentes kókuszgolyókkal várta a többieket.

Az Okoskonyha kihívásról részletesebben itt olvashat: https://www.penny.hu/okoskonyha

Receptek és elkészítési mód:

Bundazott sutotok
Glutenmentes kokuszgolyo
Ezt a cikket nem a Dívány szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek