5 új tavaszi körömtrend

3S rgb logo
Olvasási idő kb. 5 perc

Madárcsicsergéssel teli reggelek, nyíló virágok, lágy tavaszi napsütés... ahogy lassan, de biztosan ébredezik téli álmából a természet, úgy hangolódunk rá mi is fokozatosan az ígéretekkel teli új évszakra. A tavasz hatására lendületesebbé, energikusabbá válunk, ez pedig tükröződik az aktuális megjelenésünkön is: azon, hogy milyen ruhát viselünk, milyen a frizuránk, a sminkünk, vagy épp a körmeink színe. Mert bizony, egy-egy jól megválasztott szín, minta vagy forma segíthet a kedvünket is jobbá varázsolni.

Talán veled is előfordult már, hogy például egy pénztárosnő a boltban megjegyezte, amikor a pénztárcádat kaptad elő, hogy milyen menők a körmeid. Vagy fordítva: te vetettél irigykedő pillantásokat valaki más kezére. Most segítünk, hogy idén tavasszal mindenki a te kezeidet csodálja, mert a legtrendibb, tavaszhoz leginkább passzoló, és a tekinteteket leginkább vonzó árnyalatokat viseled a körmeiden.

Egy igazi szépségszakértő, Jákob Zoltán, a Crystal Nails tulajdonosa segít a legújabb trendek feltérképezésében. Ha valaki, akkor Zoli tudja, mi kell a nőknek, ha szép körmökről van szó: cégét ez tette sikeressé, mára már több mint 30 országban van jelen, és 240 első helyezést értek el a világ körmös versenyein.

Jákob Zoltán, a Crystal Nails tulajdonosa
Jákob Zoltán, a Crystal Nails tulajdonosa

Lássuk, mik is a tavaszi körömtrendek Zoli szerint:

1. Rágógumi rózsaszín

Egyértelműen a tavasz színe. Egyszerre üde, merész és játékos. Viselőjének vagány, de ugyanakkor nőies megjelenést kölcsönöz. Hordhatjuk magában is, vagy kombinálhatjuk más színárnyalatokkal. A Crystal Nails palettáján One Step CrystaLac, 3 Step CrystaLac és Royal Gel verzióban is elérhető a szín.

bubblegum.png

2. Very pery – az igazi liláskék

Nemcsak egy évszak, hanem mindjárt az egész év meghatározó színe a liláskék ráadásul ezt a színt választotta a Pantone intézet a világ divatiparának idei fő színévé. Ebben a színben a kék és a lila számtalan dimenziója fedezhető fel az indigókéktől a bársonyliláig. 3 Step CrystaLac és Royal Gel változatban is elérhető, és érdemes akár mindkettőt kipróbálni, mert az eredmény más-más színtónus lehet.

very peri.png

3. Díszítő pelyhek, akár a posztmodern alkotások

Nemcsak egy vagány szín tehet különlegessé egy körmöt, egyedi mintát is választhatunk hozzá. Akár olyat, ami mindig más, sosem ugyanaz, különböző színkombinációkkal másként érvényesül. A Crystal Nails család Sens Flake Deluxe darabja pont ilyen: különböző színű alapokon más-más extra hatást mutatnak. Elérhető vele tükrös hatás, vagy akár tompább fényű, opálos hatás is.

sens flake deluxe.png

4. Konfettik a körmökön

Vannak alkalmak, amik egyszerűen különleges megjelenést kívánnak. Valami újat, valami vidámat, valami feltűnőt. A Crystal Nails 3 Step CrystaLac CONFETTI kollekciójával pont ezt érhetjük el. Különböző méretű színes flittereket és csillámokat tartalmaznak a Milky hatású árnyalatok.

confetti.png

5. Mágnesvarázslat

Az már nem is újdonság, hogy egy mágnes segítségével extra mintákat lehet a körmökre varázsolni – de a legújabb trend szerint ez ötvöződik a fénylő-mozgó csíkokkal.

magnes varazslat

A Tiger Eye Infinity CrystaLac Holo árnyalata a legújabb őrület, ezzel mágnesezés hatására szivárványként szikráznak a köröm felületén a fénylő-mozgó csíkok. Ráadásul másként mutatnak erős fényben, és másként természetes fényben.

Lapozd bele itt a Crystals Nails újdonságokkal teli tavaszi katalógusába, és találd meg a hozzád legközelebb álló trendszíneket, amelyeket  begyűjthetsz a Crystal Nails vidéki partnereinél, webáruházában és budapesti üzleteiben.

A legfrissebb trendekért és szakmai előadásokért, tarts velünk a Crystal Nails tavaszi, szezonnyitó online eseményén 2022. március 20-án 9:00-23:00 között a weboldalon https://koromhajo.mukorom.tv weboldalon vagy a Crystal Nails mobilapplikáción!

Ezt a cikket nem a Dívány szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek