A bárány méltatlanul keveset szerepel tányérunkon, pedig nagyon ízletes, porhanyós húsa van, és a hozzá kapcsolódó tévhitek inkább alaptalanok. Ha megbízható hentesnél vásárolsz, nem lesz faggyúíze a húsnak, sokkal inkább egy különleges kulináris élménnyel gazdagodsz majd. Íme a vacsoramenü:
Mézes-rozmaringos báránycomb
Mediterrán krumplisaláta
Mustáros sárgarépasaláta
Ricottatorta
Az előkészületeket a vacsora előtti napon kezdd meg, a húsnak ugyanis időre van szüksége a pácolódáshoz. A salátákat is előkészítheted, így a vacsora napján csak meg kell sütni a báránycombot, és összeállítani a salátákat. A ricottatorta gyorsmenet, ezt ráérsz a vacsora előtt 2,5 órával összedobni – ne ijedj meg, a 2,5 órából csak 20 percet kell vele foglalkoznod.