Luxusvakációból horror: lebetegedett a család, őket hibáztatta a szálloda

GettyImages-1447917596

Az ötcsillagos hotelben vendégek tucatjai betegedtek meg nyaralás közben, a rosszullétekért őket hibáztatta a szálláshely.

A Faulkner család háromezer angol fontot, azaz közel 1,4 millió forintot költött arra, hogy Görögországban egy valódi luxusnyaraláson vehessenek részt. A dolog nem pont úgy sült el, ahogyan azt elképzelték: a két tinédzser lányával utazó brit család tagjai komolyan lebetegedtek Kefalónia szigetén.

Az édesanya és egyik lánya már a nyaralás második napján hasmenéssel és hányással küzdött, ami azért is nehéz helyzet volt, mert az anya autoimmun betegségben, lupuszban szenved, ami legyengült immunrendszerrel jár. Az asszony el is ájult betegségéből kifolyólag.

Ez a nyaralás biztosan rossz emlék marad a négytagú család tagjai számára
Ez a nyaralás biztosan rossz emlék marad a négytagú család tagjai számáraThomas Barwick / Getty Images Hungary

Három nap múlva a másik lány is beteg volt már:

visszaemlékezéseik szerint ekkorra már a medence vagy épp az ebédlőasztal mellett lettek rosszul a szálloda további lakói szemük láttára.

A júliusi vakáción állításuk szerint patkányürüléket is láttak a folyosókon. Sokan panaszkodtak arról is, hogy nem volt elég tiszta a hotel: bár a pincérek maszkot és kesztyűt viseltek, kezdeti feltételezésük szerint a koronavírus terjedése elleni védőintézkedésként, és nem takarították le az asztalokat két vendég étkezése közt.

A szállodát összesen 35 pórul járt brit perelte be az eset kapcsán, de a hotel vezetésének állítása szerint a víruskitörés azután történt, hogy egy csapat friss brit vendég érkezett hozzájuk:

Faulknerékat és társaikat azzal vádolták, hogy maguk hurcolták be a vírust a szállodába, majd amikor megbetegedtek, nem maradtak szobáikban mintegy karanténban,

hanem terjesztették is a megbetegedést.

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra