18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Ilyen egy modern kéjutazás, és nem biztos, hogy ki akarod próbálni

GettyImages-1341224239

Unalmas a szex a négy fal között? Sokaknak az. A koronavírus nagyban befolyásolta vagy éppen megszürkítette azok életét, akik egykor szexpartikra jártak, és majdnem válogatás nélkül változtattak szexuális partnert anélkül, hogy akár az újonnan megismert pajtásuk nevét ismernék.

Így járt például Ali Wunderman újságíró is, aki a Cosmopolitan hasábjain számolt be újabb élményeiről. Tapasztalati anyagát: Szexhajóra mentem, hogy idegenekkel szexeljek a férjem szeme láttára című írásában tárta a nagy nyilvánosság elé. A pajzán olvasmányban van néhány olyan részlet, ami a nem csak monogám ember arcára csalhat enyhe arcpírt. Vallomását kendőzetlen őszinteséggel indítja.

Jó, de kik azok a szvingerek?

Ők azok az egyedülálló, vagy nyitott párkapcsolatban élő emberek, akik nem bízzák a véletlenre, hogy mikor szexelnek legközelebb. Ezzel szemben azt, hogy kivel, abszolút. A kifejezés ugyanis a szexet tekintve párcserét jelent. Ezt nagyjából úgy kell elképzelni, hogy egy előre kiválasztott helyszínen találkoznak a szvingerek, és a megjelentek közül azzal szexelnek, akit éppen megkívánnak.

Szexuálisan kalandos, nem monogám emberként hozzászoktam a szexpartikhoz, a hétvégi orgiákhoz, ahogy ahhoz is, hogy barátaim partnereivel bárhol, bármikor közösüljek – kezdi beszámolóját Ali, aki férjével együtt jócskán megszenvedte a korlátozásokkal teli elmúlt másfél évet.

A hosszú hónapokig tartó karantén és szexmegvonás után úgy döntöttek, részt vesznek egy ultraluxus egyhetes hajókiránduláson, amit kimondottan szvingereknek szerveznek, hiszen az elmúlt másfél évben a koronavírus miatt az ilyen kéjutazásokat sem lehetett tető alá hozni.

 

Szvingerpartira visz az álomhajó

A terv az volt, hogy egy pihentető hetet töltenek egy hajón, amelyen 64 lakosztályt alakítottak ki, és amely a Szajnán cirkál, majd Párizsból a normandiai partokra érkezik, útközben megáll Monet kertjében és a versailles-i palotában is. Napközben az egész olyan, mint bármely másik luxushajóút, de amint eljön az éj, a személyzet lehúzza a redőnyöket, megnyitják a játékszobákat, és tematikus partik indulnak, hogy aztán megkezdődhessen az orgia. 

Ennek ellenére az első két nap Ali számára arról szólt, hogy teljesen megismerkedjen férje legnemesebb szervével, hátulról, szemből, de tulajdonképpen bármilyen pózban, úgy, hogy még a tükörben is jól látszódjon minden részlet. 

A harmadik napra aztán Ali teljesen felkészült arra, hogy másoknak is kinyíljon. A délutánt Michaellel a nyilvános pezsgőfürdőben töltötték a legfelső fedélzeten, és a normandiai hűs nyári időjárást élvezték, Ali természetesen teljesen fedetlen mellekkel. A jakuzzi nagyon népszerű volt, ellenben kicsi, így hősnőnk úgy spórolt a hellyel, hogy egy brazil férfi ölében ült, aki folyamatosan izgatta őt, férje pedig oldalról figyelte őket. A találkozás még őt is felizgatta.

Úgynevezett ismerkedési est

Az igazi áttörést pár nappal később sikerült elérnie. Félénkségét felváltotta a magabiztosság érzése, és egy piros csipkés bodyt viselve egy magas, sötét hajú, jóképű férfihoz lépett, aki még azelőtt megcsókolta, hogy legalább a nevét megmondta volna neki. Aztán kézen fogva a hajó másik végén lévő, matracokkal teli játszószobába vezette, készen arra, hogy szétnyissa a lábait egy olyan embernek, akivel csak néhány pillanattal korábban találkozott. 

„Lelkesen kényeztettem a farkát, miután gyönyört szereztünk egymásnak néhány pózban korábban, és éppen ekkor vettem észre, hogy egy hét-nyolc fős csoport bámul minket az ajtóban állva” – részletezte az aktus megállóit Ali, majd hozzátette, hogy amikor végeztek egymással, és a férje keresésére indult, még belefutott Clarkba, annak a párnak a férfi tagjába, akivel a héten ismerkedtek meg. Aztán bekövetkezett, amire Ali már napok óta várt, a férfi szája hirtelen az övére tapadt. 

„Kezét a hajamba, majd a hátamra tette, és lassan lecsúsztatta a fenekemre. Az első csók mámorító hatalmába kerültem, és bár ez minden, ami történt, ha újra találkoznánk, tudom, hogy pont ott folytatnánk, ahol abbahagytuk” – idézte fel emlékeit Ali. 

A búcsú mindig nehéz

Az utazás legnehezebb része természetesen az volt hősnőnknek, hogy el kellett hagynia a fedélzetet, és nem azért, mert nem lehet tudni, hogy legközelebb mikor lesz lehetősége hasonló kéjutazásra, hanem azért, mert hátra kellett hagynia egy szexpozitív, támogató, megerősítő közösséget, amely nem ítélkezik. „Olyan emberek vettek körül, akik teljes mértékben elfogadtak engem olyannak, amilyen vagyok, és végre megint jól éreztem magam a bőrömben” – zárta élménybeszámolóját a Cosmopolitan újságírója, Ali Wunderman. 

És te váltanál jegyet a szvingerhajóra?

Oszd meg másokkal is!
Mustra