Ha vodafone-os vagy, ekkora kártérítésre számíthatsz

GettyImages-1474112607

Nem indult jól az új év a mobiltelefon-szolgáltatóknál és -előfizetőiknél sem, de egyesek most előnyt kovácsolhatnak az őket ért kellemetlenségekből – tudtuk meg az Economx híradásából.

Mint azt nyilván sokan saját maguk is tapasztalhatták

január 2-án, kedden szinte teljes mértékben leállt úgy a Vodafone, mint a Telekom szolgáltatásainak nagy része,

ügyfeleik sem internetezni, sem telefonálni, sem tévézni nem tudtak több órán keresztül, ráadásul a szolgáltatás még másnap is akadozott. Az áramszünet okozta kimaradásért a Vodafone anyagi kompenzációt ígér felhasználóinak – írja az Economx.

A Vodafone Magyarország sajtóosztályán elmondták, hogy a Magyar Telekom Cloud & DataCenterben (Dataplex) bekövetkezett váratlan áramkimaradás miatt a bérelt infrastruktúrán nyújtott szolgáltatási területeken a Vodafone TV szolgáltatások helyreállítási ideje közel 24 órára nyúlt, aminek oka a hirtelen áramkimaradás okozta, egymástól függetlenül jelentkező hibák feltárása és megoldása volt. A január 2–3. közötti időszakban a Vodafone TV szolgáltatásban bekövetkezett szolgáltatáskimaradás kompenzációjaként a Vodafone Magyarország az érintett ügyfelek januári havi díjából 1000 Ft-ot jóváír, amit a következő számlán érvényesít.

Nemcsak a mobiltelefon, de az internet- és a tévészolgáltatásában is kimaradás volt tapasztalható
Nemcsak a mobiltelefon, de az internet- és a tévészolgáltatásában is kimaradás volt tapasztalhatóTim Robberts / Getty Images Hungary

Az érintett ügyfeleket sms-ben és számlalevelekben tájékoztatják a jóváírás részleteiről.

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek