kakafeles_m

A brazil csatár komolyan veszi a hűségesküt, amelyet élete első szerelmének tett.

Fabio Cannavaro is kitart felesége mellett, akit tizenhat éves korában ismert meg. A spanyol Fernando Torres szintén gyerekkori szerelmét vette el. Ha valaki egész életében focistafeleség szeretne lenni, a mediterrán térségben keresse élete párját.
A Dívány összegyűjtötte a vébé azon kevés, hűséges focistáját, akikkel nem lehet bulvárlapokat eladni.

 

Nem titok, hogy hány nőt kapott meg eddig Christiano Ronaldo, és hogy Beckham hogyan rombolja a
példás családapa imidzsét egy méltatlan viszonnyal. Mi azonban látjuk az értékeit azoknak a világhírű,
sikeres és dúsgazdag játékosoknak is, akik komolyan gondolták, hogy botorság lenne lecserélni
feleségüket egy csodaszép modellre, törekvő színésznőre vagy éppen egy rúdtáncosra. Kezdjük az idei
világbajnokság legromantikusabb pillanatával.

 

Az emberi értékei miatt szeretem

Landon Donovan az amerikai csapat hőse lett, amikor gólt rúgott az Algéria ellen játszott meccsen. Kihasználva az alkalmat, amikor vélhetően a legtöbb honfitársa láthatta élőben ünnepelni, puszit dobott, majd a kamerákba rebegte: Hi, Bianca!, amiről akár azt is gondolhatnánk, hogy egy nem túl elegáns gesztus volt ex-felesége felé, ha eddig egy percig is titkolta volna, hogy borzasztóan bánja, hogy nem sikerült tavaly felbomlott házasságuk. A hollywoodi filmeket idéző pillanat még a legkérgesebb női szíveket is meglágyítaná, így nem csoda, hogy az amerikai sajtó azóta is azzal van elfoglalva, vajon újra összejön-e a sorozatszínésznő és Donovan.
Persze a válogatottal kapcsolatban nemigen maradt más írnivalójuk, tekintve, hogy az Államok végül
kiesett.

donovancsaja_belso

Landon és Bianca

Annak ellenére, hogy nyilván az olasz Fabio Cannavaro is naponta vihetné csinos kis rajongóit az
ágyába, ő igazi hősszerelmesként ragaszkodik feleségéhez, akit 16 éves korában ismert meg. Daniela
csinos, de egyáltalán nem álomnő, legalábbis a sztárfocista biztosan bármikor lecserélhetné egy ropogós modellre. Ő azonban már tinédzser korában is olyan romantikus volt, hogy a falakra kaparta fel Danielához szóló szerelmes sorait. "Mindenképp hozzámentem volna, függetlenül attól, hogy mi a hivatása, és hogy az hova szólítja. Nem számít, hogy világhírű focista. Az emberi értékei miatt szeretem" - nyilatkozta egyszer az olasz hátvéd felesége, aki három gyereket szült Cannavarónak. Reméljük, hogy a tökéletes családi összhang vigaszt nyújt majd most is, hogy az olasz csapat megalázó vereséget szenvedett a csoportmeccseken, és utolsó helyezettként esett ki.

cannavaro_belso

Cannavaro és felesége

 

Torres esküvőjén két vendég volt

A legszimpatikusabb focista esküvő a legcsinosabb spanyol csatár nevéhez köthető, aki szintén gyerekkori szerelmét vette el tavaly májusban. A spanyol Fernando Torres és jegyese már nyolc éve voltak ekkor együtt, ráadásul Olalla hét hónapos terhes volt, amikor egy aprócska spanyol faluban összeadták őket - a ceremónián is csak két vendég vett részt. Ezzel egyrészt összetörte női rajongói szívét, másrészt belopta magát azokéba, akiknek ez jobban tetszik, mint az irtózatos felhajtással ünneplő Rooney vagy Ashley Cole által szervezett költséges álomlagzik.

torres_belso

A Torres család

A legbájosabb páros címére pályázhat a brazil középpályás Kaká és hitvese, a dúsgazdag családból
származó Caroline Celico. 2002-ben találkoztak először, ezt követően nem sokkal Kaká az AC Milanhoz
igazolt, és mivel a lány ekkor még csak 15 (!) éves volt, nem tarthatott vele. A mélyen vallásos brazil
azonban komolyan gondolta a hűségesküt, sőt saját elmondása szerint mindketten szüzek voltak egészen a nászéjszakáig. Kaká egyébként egy súlyos balesetből lábadozva fordult a vallás felé, és azóta is úton-útfélen hangoztatja Krisztus iránti elkötelezettségét, aki viszont nem nézné jó szemmel, ha nem tartaná be a házasságra, a házaséletre és a hűségre vonatkozó parancsait. Mindenesetre a kapcsolatuk nyolc éve tart, és mindketten állítják, hogy nagyon boldogan élnek..

kakafeles_belso

Kaká és felesége a babájukkal

Az egyik legvisszahúzódóbb, szinte bújkáló focistafeleség Sylvia, a lengyel származású német csatár,
Miroslav Klose neje. Nagyjából semmit sem tudni róla, megjelenése is inkább átlagos, bár nagyon jó
stílusa van. Túl azon, hogy 2005-ben ikreik születtek, keveset lehet tudni magánéletükről, ami Klose
bevallása szerint problémamentes.

miroslavcsalad_belso

Miroslav Klose családjával

Buffon, Zidane, és még akik nem voltak a vébén

Az idei vébén már nem szereplő, úgynevezett nagy öregek között is találunk hűséges családapákat, élen a legendás, már visszavonult Paolo Maldinival. A 42 éves egykori hátvéd 16 éve házas, felesége az egykori modell Adriana Fossa, aki két fiút szült neki. (Ők már most a Milan ifjúsági csapatában játszanak.) Maldini saját életét két korszakra bontja: gyermekei születése előtti és utáni időkre - ennyire fontos eseményként élte meg az apaságot, ami szerinte roppant szórakoztató elfoglaltság. A nagy idill sajnos idén áprilisig tartott, no nem mintha kapcsolatuk megromlott volna, hanem mert feleségével édeskettesben próbáltak lefizetni egy adóhivatalnokot.

maldiniesfelesege2_belso
Maldini és felesége

 

rcs_b
Raúl a jeggyűrűt csókolja

 

Tizenegy éve házas Raúl, a spanyol legenda, aki pályafutása során megélt egy-két hullámvölgyet, ám magánélete álomszerűen boldog. Éveken át figyelhette a közönség, hogy minden egyes gól után megcsókolja jeggyűrűjét, így jelezve szerelmét és hűségét felesége, Mamen Sanz iránt. A házasságból
négy fiú és egy lány született, és a paparazzo fotók tanúsága szerint a pár egymás iránt táplált érzelmei nem lanyhultak az évek során.

 

 

A rendes férjek között találjuk még az olasz válogatott kapusát, Buffont, és a pályafutását 2006-ban
lezáró, minden idők legnagyobb középpályásának tartott Zidane-t, aki Cannes-ban ismerkedett meg
feleségével.

Buffon_-_Alena_belso

Buffon és Alena

Tehát vannak rendes focisták is, igaz, többségük a déli országok fia. Hogy van-e összefüggés, nem
állíthatjuk biztosan, mindenesetre ha valaki focistafeleség szerepre vágyik, jobban teszi, ha a mediterrán térségben keresi élete párját.


A VB közvetítéseit mindennap élőben az Indexen nézheted meg.
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.