Így lehet ingyen bankszámlád, ha rugalmas vagy

GettyImages-1490883641
Olvasási idő kb. 2 perc

Nem kell évekig ugyanannál a banknál maradnod, ha már nem kedvezőek a feltételek. A váltást pedig akár otthonról is elintézheted, ha van egy kamerás telefonod vagy tableted. Ráadásul több tízezer forint bónuszt is kaphatsz.

Sokan kényelemből, vagy egyszerűen hűségből tartanak számlát egy banknál évekig, hiába vannak máshol kedvezőbb feltételek. És nem kell feltétlenül feltörekvő külföldi cégek banki szolgáltatásait igénybe venni. A bankváltást a Magyar Nemzeti Bank oldalán leírtak szerint otthonról is meg lehet tenni. Ha pedig egy pénzügyi szolgáltatónál lejárt a kedvezményekkel járó időszakunk, bátran váltsunk másik bankhoz, írja a Kiszámoló.

Számos, már ismert hazai bank ad belépési bónuszt vagy kínál ingyenes online szolgáltatásokat, amelyekkel rengeteg pénzt meg lehet spórolni.

Bankot váltani otthonról is lehet
Bankot váltani otthonról is lehetWestend61 / Getty Images Hungary

Az Unicreditnél például 35 ezer forint számlanyitási bónuszt adnak, fél évig nincs havi díj, és ha havi rendszerességgel érkezik legalább 300 ezer forint a számládra, akkor csak 308 forint a havi díj. Egy év ingyenes használat után viszont évi 8608 forint lesz a kártyánk díja.

A Raiffeisennél 50 ezer forint a számlanyitáshoz kapcsolódó bónusz, a kártya éves díja 6600 forint. A belépési bónusz miatt itt hét és fél évig ingyenes lesz a számlacsomag. Az utalásnak itt viszont van költsége.

A CIB 40 ezer forintot ad számlanyitáshoz, így egy darabig itt sem kell havi díjjal törődnünk. A K&H Bank szintén 40 ezer forintot ad, ha legalább 150 ezer forint bejön a számládra. Az Ersténél pedig 30 ezer forint a belépési bónusz, ha 100 ezer forint érkezik a számládra.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye.

Regisztrálj az ingyenes rendezvényre!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Ezt olvastad már?

Érdekességek