A búzacsíra

csira-buza-fucusA búzacsíra igazoltan jótékony hatású daganatos megbetegedések ellen, javítja az emésztést, tisztítja az emésztőrendszert, pozitív hatással van a szív- és érrendszeri megbetegedésekre, javítja a látást.

 

 

Ezenkívül előnyösen befolyásolja a vércukorszintet, csökkenti a radioaktív sugárzásból eredő elváltozások kockázatát, s méltán nevezhető szív- és csontvédő, illetve rákmegelőző tápláléknak.

Gyakorlatilag egy csodaszer, teljes értékű természetes táplálék, rendkívül gazdag az alapvető vitaminokban, ásványi anyagokban, aminosavakban. Magas a szelén- és krómtartalma, tele van E-vitaminnal, káliummal, foszforral, emellett vas, cink, B1-, B2-, B6-vitamin, folsav, biotin, króm, magnézium és kalcium is nagy mennyiségben lelhető fel benne.

Jó hatással van a belső elválasztású mirigyek működésére, erősítő hatású, energiafokozó, ezért lábadozó betegeknek is erősen ajánlott. Csökkenti a szervezetben képződő káros szabad gyökök számát, így jótékonyan befolyásolja a rugalmasságukat vesztett érfalak állapotát.

BÚZACSÍRA-összetevők 100 g-ban

 

kálium

837 milligramm

kalcium

69 milligramm

magnézium

250 milligramm

cink

6 mikrogramm

króm

18 mikrogramm

B1-vitamin

1350 mikrogramm

B2-vitamin

660 mikrogramm

B6-vitamin

1200 mikrogramm

E-vitamin

12 milligramm

folsav

520 mikrogramm

biotin

17 mikrogramm
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.