18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Mindenki maszturbál, a kérdés csak, hogy mennyit

A 18-74 évesek önkielégítéssel kapcsolatos szokásaira rákérdező felmérés arra is fényt derített, hol maszturbálnak a legtöbben és melyik nemzet a legelégedettebb a szexuális életével.

A most 18-24 éves fiatalok mindenkit (és alkalomadtán talán magukat is) lepipálnak, ha maszturbálásról van szó. A szexuális segédeszközök gyártására specializálódott Tenga szerint ez heti egy alkalmat takar egyébként: a 18-24 éves korosztály közel 60 százaléka szerez magának örömet ily módon. Ami nem feltétlenül jó hír egyébként, a legtöbbet maszturbáló nemzetek nem arról híresek ugyanis, hogy elégedettek lennének a szexuális életükkel.

Mindenki azt kutatja

A teljes népességet nézve a japán, a dél-koreai és az egyesült királyságbeli férfiak teljesítenek a legjobban e téren, ezek közül az országok közül kerültek ki ugyanakkor a sereghajtók is, amikor a válaszadók szexuális elégedettségéről volt szó. A japánok és a dél-koreaiak az utolsók e tekintetben, arrafelé csupán 38 és 41 százalékos a lakosság elégedettségi szintje. A maszturbálásban kevésbé jeleskedő indiaiak egyébként a legelégedettebbek, ők 100-ból 86 pontot adtak maguknak erre.

shutterstock 772231669

A 18 ország maszturbálóit kikérdező felmérést 13.000-en töltötték egyébként ki. A válaszok alapján úgy tűnik, ebben a sportágban továbbra is a férfiak járnak az élen: Amerikában például a férfiak 92 és a nők 76 százaléka maszturbál, Japánban és a többi ázsiai országban azonban még nagyobbak a különbségek: még több férfi és még kevesebb nő nyúl magához...

Még mindig tabutéma

... vagy vallja ezt be. Beszélni ugyanis már jóval kevesebben szeretnek a maszturbálással kapcsolatos szokásaikról. Amerikában a megkérdezettek 18, Németországban pedig csupán 11 százaléka szerint fontos erről beszélni. Legalábbis a partnereikkel - ha a játékszereket gyártó cég kérdez, máris szívesen válaszolnak.

A felmérés szerint a maszturbáláshoz valamilyen segédeszközt is használó férfiak 86 százaléka szerint hozzátesz mindez a dolog élvezhetőségéhez. Az amerikai férfiak kicsivel több mint fele válaszolta egyébként azt, hogy szívesen kipróbálna egy játékszert. Hajrá!

Mustra