Ebben különböznek a hírességek reggelei az önétől

Az, hogy ki mikor ébred és mivel kezdi a napját, egyén- és élestílustól függő. Az inspiráló hírességek élete azonban mindig izgalmas, ezért is örültünk, amikor a SleepyPeople oldalán belefutottunk abba a posztba, amiben nyolc cégvezető, illetve politikus reggeleibe engednek betekintést. Kiderült: Churchill szeretett lustálkodni, Obama pedig kardióval és súlyemeléssel nyitja a napot.

Pár napja volt Steve Jobs halálának negyedik évfordulója – a cikkből kiderül, hogy az Apple egykori társalapítója minden reggel megkérdezte magától a tükörbe nézve, hogy ha az a nap lett volna az utolsó az életében, akkor boldog lenne azzal, amit aznapra tervezett. Ha zsinórban több napig nemmel válaszolt, akkor tudta, hogy valamin változtatnia kell. A Facebook-társalapító Mark Zuckerberg Jacobs-hoz hasonlóan minden nap ugyanazt a ruhát veszi fel, mert szerinte így legalább eggyel kevesebb döntést kell meghoznia. Egyébként elég későn fekszik: a legtöbbször reggel 6-ig csetel a programozókkal.

Europress / Getty

Bár a második világháborúban országát győzelemre vezető Winston Churchill minden reggel fél nyolckor kelt, 11-ig az ágyban maradt: újságot olvasott és a titkárnőinek diktált. Kollégája, Barack Obama súlyemeléssel és kardióval nyitja a napot háromnegyed hétkor, aztán a családjával reggelizik. Bill Gatesről köztudott, hogy jó fizikummal rendelkezk, amiért tesz is: egy órát tölt az edzőteremben, közben pedig oktatóvideókat néz. David Cameron miniszterelnök korábban azt nyilatkozta, reggelente bojkottálják a tévét a családjával – ha úton van, újságot és híreket olvas, ha pedig otthon kezdi a napot, akkor a szeretteivel van.

Jeff Bezos neve talán kicsit ismeretlen(ebb)ül cseng itthon: ő az Amazon vezérigazgatója és elmondása szerint utál korán kelni. Szeret otthon maradni és valami egészségeset reggelizni a családjával. Howard Schultz a Starbucks vezérigazgatója a Bloombergnek mesélt a reggeli rutinjáról. „Fél ötkor kelek, hogy megsétáltassam a három kutyámat, aztán elmegyek edzeni, majd háromnegyed hat körül csinálok egy kávét magamnak és a felségemnek".

A RedCandy cikkéből kiderül az is, hogy Anna Wintour, a Vogue főszerkesztője elég korán, 5 órakor kel, de Murakami Haruki japán író még őt is megelőzi: neki már hajnali 4-kor kipattan a szeme. Ha arra kíváncsi, hogy melyik ismert ember hány órát alszik, olvassa el ezt a korábbi cikkünket.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek