Beköszöntött a ronda karácsonyi öltönyök időszaka

A BroBible teszi fel azt a kérdést, hogy miért hordunk ronda karácsonyi pulóvereket, amikor öltönyöket is hordhatnánk? 

Elkezdődött a nagy karácsonyi ruhavásárlási mizéria, úgyhogy itt a lehetőség, öltözzön vállalhatatlanul az éves céges bulira! A rondapulcsik mellett manapság már a ronda öltönyök is kaphatóak, sőt, hogy ne csak a keresztényeket tegyük boldoggá, ha divatosan akarja a Hanukát ünnepelni, akkor arra is van lehetőség. Nézzen szembe a ténnyel, a karácsonyi alsógatya már nem menő, ha igazán trendi akar lenni, akkor rendel egy ilyen darabot. A rossz hír, hogy az átlagosan 100 dollárba (25000 forintba) kerülő termékek nagy része már előrendelésben elfogyott, szerencsére innen megrendelheti pont ugyanezeket, és még a szállítás sem tart olyan hosszú ideig! Ronda ruhákra fel, legyen ön a legmenőbb a karácsonyi bulin! 

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.