Rénszarvasos zenélő alsónadrág karácsonyfanatikusoknak

Vannak, akik sütit sütnek, dekorálnak vagy éppen illóolajat használnak, hogy ünnepi hangulatba kerüljenek, mások karácsonyi ruhákba öltöznek vagy zenét hallgatnak ugyanehhez. Nekik lehet ideális a Tchibo webáruházában kapható zenélő karácsonyi alsónadrág. Igen, tényleg jól olvasta. A rénszarvasos alsó a leírás szerint garantáltan meglepetést okoz, amikor – a használati utasítász követve – Rudolf piros orrának megnyomásakor felcsendül a Jingle Bells dallama. A zenélő betét természetesen kivehető és állítólag nem is zavarja a viselőjét, ha szándékában állna ebben menni dolgozni vagy éppen a céges karácsonyi bulit dobná fel egy ilyennelk. Az ára 3295 forint és olyan gyorsan elkapkodták, hogy már csak S-es méretben kapható. 

jpg
Fotó: tchibo.hu
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
659 szavazat 778 szavazat
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.