10 millió forintba kerül a csúnya és ijesztő csokinyúl

Önnek kéne?

  • Dehogyis, hogy néz ki/mennyibe kerül 56
  • Naná, igazi kuriózum 40

Ha idén valami egészen drága, ám ronda ajándékkal szeretne kedveskedni a locsolkodóknak, akkor mutatunk egy nyulat, ami pont megfelel ennek a két kritériumnak. A Northfotótól kaptunk képeket és leírást erről csokinyúlról, ami 25 ezer fontba, azaz több mint 10 millió forintba kerül, mivel a szeme helyén két gyémánt csillog. De nem baj, mert a 38 centis, 5 kilós csokipéldány nem csak drága, de még csúnya is.

A műremeknek csúfolt csokitömböt Martin Chiffers alkotta, aki elvileg ért a luxushoz, mert a londoni luxusáruház, a Harrods dekorációs séfje is volt, valamint egy csomó díjat is begyűjtött már az ételdekorációival. Úgy istenigazából ez a csokinyúl sem lenne ijesztő a gyémánt szemek nélkül, így viszont simán el tudjuk képzelni egy sci-fi horror főszörnyeként, aminek ha megcsillan a szeme, jön a lézer, ami szétvágja az egész emberiséget. Egyébként a 70 százalékos prémium csokoládéból készült édesség elfogyasztásakor 548 ezer kalória kerül a szervezetbe. És most nézze meg a galériában, hogy ön adna-e 10 milliót egy ilyen nyúlért. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.