Akciók dögivel, itt a Black Friday

Idénnovember 29-én tartják a Black Fridayt, ami egyre globálisabb ünnep lesz, főleg mióta az internetről gyakorlatilag bárhonnan lehet rendelni dolgokat. Bár itthon azért még mindig nem annyira terjedt el ez a jelenség, de az a jó hírünk van, hogy egyes boltoknál minden nap Black Friday, vagyis nagyon jó ajánlatok közül lehet válogatni. Persze mások karácsonyig várnak kedvezményekkel.

Azt már elmondtuk, hogy mire számíthatnak az amerikaiak, ha ilyenkor belevetik magukat az akciós áruk kínálatába, és gyakran vérre menő küzdelmet folytatnak egy olcsó kávéfőzőért. Mi pedig abban segítünk inkább, hogy virtuális csatát vívjon az akciós termékekért, és csak az egeret vagy a klaviatúrát kelljen ütnie, hogy öné lehessen valami olcsón. Látogassa meg pénteken kedvenc internetes boltjait is, hátha belefut valamilyen akcióba. Itthoni boltok között kimondott Black Friday akció sajnos ritka. Vannak kezdeményezések, ott van például a Lego, akiknél volt ilyen, csak a múlt héten, sőt olyan akciókba is belefutottunk, hogy az egyik körúti használt ruha boltban aznap három fekete színű terméke közül csak a legdrágábbat kell kifizetni.

452148697
Bloomberg

Az elvileg ilyen akciókat összegyűjtő oldalon  sem található túl sok ajánlat, ha a termékek fülre kattint, akkor konkrétan 5 dolog közül  tud választani, pedig néhány éve még a T-mobile is kínált telefonokat 90% kedvezménnyel. De tény, hogy a honalpon (nem tudni milyen elv szerint) felsorolt áruházak is készülnek ilyen-olyan akciókkal, igaz, nem a Black Friday kapcsán, de ha már ott jár, akkor megnézheti hátha talál jókat. A Shopline oldalán például állandóan válogathat a 20-80% közti akciókból, de az Extreme Digital is naponta más termékeket akcióz karácsony előtt. 

Apple

Most például Apple termékeket vehet kedvezményesen az iStyle boltokból. Azért 70-80%-os kedvezményekre ne számítson, de ha karácsonyra amúgy is innen vásárolna ajándékot, akkor most sokkal jobban járhat. Nemcsak azért, mert már letudja egy hónappal hamarabb az egész dolgot, hanem mert 16 GB-os iPad minit 10 ezer forinttal olcsóbban, 89990 forintért vehet, 64 GB-os verzióját 20 ezer forint kedvezménnyel 129000 forintért viheti haza, míg MacBook Pro-t 499 999 forintért vehet, ami 60 ezer forintos megtakarítást jelent. De iPhone-t, MacBook Airt, vagy kiegészítőket  is vehet az Apple honlapjáról.

Reader's Digest

Aki szereti a Reader's Digest könyveket, és elsőre nem az idegesítő promóciós levelek jutnak eszébe a cég nevének hallatán, amikben már a slusszkulcsot is elküldik a nyereményautónkhoz, és mindentől csak egy apró lépés választ el, az különösen figyeljen pénteken, mert 50-90%-os kedvezménnyel vásárolhat egyelőre nem tudni milyen köteteket. 

Stég

Ide már el kell menni személyesen, de mivel sportcipőkről és streetwear cuccokról van szó, ez talán nem lesz akadály. Minden pólót és pulóvert 20% kedvezménnyel lehet megvásárolni, textilcipők 30% kedvezménnyel kaphatóak, utolsó pár cipőket pedig féláron lehet megvenni. 

Nemzetközi viszonylatban sokkal több lehetőséggel tud válogatni, elég ha ránéz arra az oldalra, ami a kinti akciókat gyűjti össze. A lista ugyan hosszú, de ne aggódjon, azért nem kell kimaradni a jóból, mutatjuk milyen oldalakat tanulmányozzon át. Egyébként is érdemes felnézni kedvenc webes boltjaiba, hátha ők is készültek valamilyen akcióval.

Amazon

Az Amazon a Fekete Péntekre és a Cyber Monday-ra is készül, azaz hétfőn is várják akciók, ha esetleg pénteken lemaradt a kedvezményes vásárlásról. A pénteki napon rengeteg technikai eszközt, órát, elektromos borotvát, de akár még zenét is vásárolhat olcsóbban, de már most szétnézhet a hétfői kínálatban is. 

000 GYI0062616815
Spencer Platt

Deal eXtreme

Ingyenes házhozszállítás mellett nyereményjátékkal is hangolódhat az akciókra, ahol kipörgethet különböző értékű kuponokat, vagy akár zseblámpát esetleg egy tabletet is. A pénteki akciók között is inkább a kütyük kerültek előtérbe, de akár autójához is találhat kiegészítőket. 

Price Angels

Szintén ingyenes a házhozszállítás, és nemcsak a Black Friday-t, de a Cyber Monday-t is tartják, és egyébként még Hálaadásra, sőt karácsony napjára és újévre is készültek néhány akcióval. Itt menőnek látszó telefonokat, napszemüvegeket, ékszert de akár kristálykoponya formájú italtartót is vehet, ha éppen azt szeretne karácsony ünnepén ajándékozni szeretteinek. 

Tmart

Black Friday ajánlatok között 80%-os kedvezménnyel vehet például vezeték nélküli optikai egeret 1123 forintért, ismeretlen márkájú, de menőnek tűnő mobiltelefonokat tizenezer forintokért (drágábban is van, de annyiért már inkább egy megbízható telefont ajánlunk), 990 forintért 8GB-os micro SD kártyát, sőt 1200 forintért „Calvin Klein” órát, szexi fehérneműt, de 528 forintért akár tiarát is kaphat. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek